hayıt otu suyu içip hamile kalanlar var mı?

hadiyandan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
438
392
103
32
Merhaba kızlar. geçen ay 3,5 cm kist oluşmuş ilaçla attık onu. adetin 2.günü gittiğimde temizlenmişti. Hayıt otunu adetim bittiğinde 10 gün boyunca demleyip içtim kistleri attığını ve yumurtayı kaliteleştirdiğini okumuştum. sık sık bu tarz sorunlar yaşadığım için denemek istedim. genelde sabah akşam içtim ama bazı günler evde olmadığımdan sadece sabahları içebildim. ilk defa bu ay bir önceki adetimin ilk günü itibariyle tam 14.gün kasık ağrısı, aşırı şişkinlik ve bel ağrısı yaşadım. adet olmadan önceki belirtiler gibiydi. cuma günü yaşadım bunları. cumartesi de sabah pembe akıntım gelmişti ıslaklıkla beraber. her gün bir kez olmak üzere minik minik devam etti. biz de yumurtlama olmuştur diye değerlendirdik geçen haftadan beri nerdeyse her gün birlikte oluyoruz eşimle. normalde bir süredir salmıştık çocuk işini açıkçası üstüne düşmedik olursa olur olmazsa haziran ayında doktora gideriz diyorduk. hayıt otunu kist yüzünden ve ağrılarım yüzünden içmeye başlamıştım. zaten iş değiştirdim, bir de 3 aydır ev yaptırıyoruz ona sebep borca girdik. çocuk düşünecek takat kalmamıştı. bu pembe akıntım ve kasık ağrım olana kadar ta ki...

böyle olup hamile kaldığını öğrenenler oldu mu? Yumurtlama günlerimi hiç anlamazdım normalde. hiç böyle pembe akıntılı durum yaşamadım.

bir tek geçen ay adetim bittikten sonra kahverengi akıntım devam etti baya kıyafetlerime geçecek kadar onda da doktora gittim hemen ve kist olduğunu öğrendim üstte anlattığım gibi.

dünden beri kadınlar kulübünü talan ettim hatta bir kişiyle mesajlaştım baya. gene heyecan sardı beni ama bir yandan da ümitlenmek istemiyorum.

şu an bile kasıklarımın alt kısmında hafif bir sızı var. hayıt suyu içip hamile kalan bi kaç kişiye denk geldim ama deneyimleri olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. en azından bir çok kişiye faydası olur diye düşünüyorum.

bu arada bende hiç problem yok eşimde de aynı şekilde.

bu zamana kadar amh bakılmamıştı adet olduğumun 2.günü ona baktıracaktım. problem varsa orda vardır diye düşünüyorum.
adet günlerim vs düzgün.

Hayıt otu ile ilgili bir bilgim yok maalesef, konu üstte çıksın diye yazıyorum.

Ara kanamalar sürekli değil bazen yumurtlama zamanında olabilir, inşallah olumlu sonuçlar alırsınız bu ay

Hayıt otu ile ilgili bir bilgim yok maalesef, konu üstte çıksın diye yazıyorum.

Ara kanamalar sürekli değil bazen yumurtlama zamanında olabilir, inşallah olumlu sonuçlar alırsınız bu ay
İnşaallah çok teşekkür ederim Akşamları kasıklarımda sızlama oluyor. Ümitlenmek de istemiyorum ama kendimi tuhaf hissediyorum psikolojik olabilir bilemedim. Ama insan umutlanmadan yapamıyor.

Sonucunuz ne oldu çok merak ettim umarım güzel sonuçlanmıştır
Selamlar. Pazar gününe kadar bekliyorum. En geç pazara kadar regli olmam gerek. Geçen ayın 27sinde sat tarihimdi. bu ayın 9nda yani 14.gün yumurtladığımı düşünüyorum. hesaplamalarıma göre cumartesiye kadar olmam gerek ama ben gecikmeyi de hesaba katıp pazara bağladım arada kasıklarımda ağrı var. bu gün fark ettim meme uçlarımda nokta nokta beyazlıklar var. düne kadar erken gebelik testi yaptım ama bir şey çıkmadı.... ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama psikolojik de olabilir bekliyorum yani....

Ben 1 ay kullanmıştım ama hamile kalamadım daha sonra cayı içmek bana tatsız geldiği için hayıt hapı aldım ve malesef 3 tane miyomum oluştu ve doktorum hemen hayıt kullandın dimi bi miyom bu kadar cabuk büyümez dedi herkeze iyi gelmiyor hapını kesinlikle tavsiye etmiyorum sanırım cok yoğun olduğu için böyle oldu

Bende hayıt kullandım goguslerimde ağrı ve acı oluştu. Sizde de oldu mu?
merhaba.

hayır bende öyle bir etki olmadı. regli oldum daha rahat geçti açıkçası. normalde regliden 1-2 gün önce akıntım gelmeye başlardı kahve ve pembe olarak o da kesti.

olabilir bana şimdilik iyi geldi. bakalım şu an reglimin 3.günündeyim yumurtalama döneminde gideceğim doktoruma baktıracağım. kist ya da miyom var mı diye. ben doktoruma sormuştum sakınca var mı diye. yok dedi yumurtayı geliştirir sıkıntı olmaz dedi.. ama bende kist ya da miyom yoktu bunu söylediğinde ondan olabilir.

Bende doktora gittiğimde cayı içiyodum hiç kistim yada miyomum yoktu daha sonra hapı kullandım 2 ay doktora 4 ay gibi bi süre sonra gittim ve 4 cm miyom gördü yani doktorum kesinlikle kendisi bu kadar hızlı büyümez dedi belkide küçüktü onu büyüttü bilemicem ama bence hap sakıncalı

bence de. o yüzden ben hap kullanmadım içinde ne var bilemediğimden. direk otunu demleyip içmek daha mantıklı o yüzden.. geçmiş olsun allah beterinden korusun.

Bende suyunu ve hapını kullanıyorum 2günden beri. Korktum şimdi hapı kessem mi

Bende suyunu ve hapını kullanıyorum 2günden beri. Korktum şimdi hapı kessem mi
Bence hapı bırakın tavsiyem ben o kadar üzüldüm hiç bişeyim yokken kendimi hasta ettim gibi oldu hayıt özü ekstresi diye yazıyodu hapta sizinde öylemi

Sadece 2gün içip bıraktım hemen. Bencede çok fazla. Maalesef danışmadan kullandım. Hatadan neyse ki çok erken döndüm.
İyi yapmışsınız. bişey olmaz 2 günden. Çayı içmeye devam edin ama bence doktorunuza gene bir danışın. ben danıştım bi sakıncası yok dedi. Regli olunca şimdi gene başladım. Ağrılarıma falan iyi geldi neyseki. normalde adetten önce 1-2 gün kahverengş akıntım başlardı önden bitişte de aynı şekilde 4 günlük reglim 6 günü buluyordu nerdeyse. Bu ay temiz oldu neyseki direkt regl oldum akıntı başlamadan... ağrım da nispeten az oldu. inşallah bebiş de olur

Allah çocuk isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bi ay deneyip fayda sağlayıp sağlamadığına bakıcam.Benim içtiğim çayda hayıt tohumu civan perçemi ve aslan pençesi karışık. Sabah akşam bir çay kaşığı birer bardak şeklinde çay gibi demleyip tok karna içiyorum. Bakalım zamanla ne olup biticek. Bide aç karna yine sabah akşam bir tk toz tarçın çörekotu bal karışımı yiyorum. Adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar yiycem. Onunda etkisini zamanla görcez.

Kaliteli yumurta için yapılan şeyler en erken üç ay sonra sonuç veriyor diye biliyorum. Yani en az üç ay devam etmek gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…