- 23 Haziran 2024
- 1.087
- 288
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
c life kullanmıştım bn çok memnun kaldım yine başlıycam ve sonuçta aldım tavsiye ederimKızlar gebelik için hayıt macunu çok iyiymiş kullanıp gebe kalanlarınız var mı? Benim hormon değerlerimde bir skıntı yok adetimde düzenli ama yinede alsam kullansam mi? Bir skıntı yapar mı? Ters etki yaratır mı bende?
C life dediğiniz şeyde aynı mı acaba?c life kullanmıştım bn çok memnun kaldım yine başlıycam ve sonuçta aldım tavsiye ederim
evet içinde oda var ve çok yararlı başka bitkilerde var içi tamamen bitkisel ve çok faydasını gören var intagrama bakın bi istersenizC life dediğiniz şeyde aynı mı acaba?
Tamam incelerim inşallah banada faydası olur. Hormonlarimda skintinyok aama dengeyi bozmaz değerlerin bazılarını yukseltmez degilmievet içinde oda var ve çok yararlı başka bitkilerde var içi tamamen bitkisel ve çok faydasını gören var intagrama bakın bi isterseniz
adetliyken başlıyorsunuz ovülasyon gününe kadar bn sabah öğle akşam kullanmıştım bol su ve hareket yürüyüş yapmıştım ettkisini daha hızlı gösteriyor zaten siz msj atınca hemen dönüş sağlayıp be amaçla kullanmak istediğinizde size anlatıp yardımcı oluyorlarTamam incelerim inşallah banada faydası olur. Hormonlarimda skintinyok aama dengeyi bozmaz değerlerin bazılarını yukseltmez degilmibide günde kaç kez nasıl kullandınız hemen mi hamile kalmistiniz
Tamam çok teşekkür ederim adetim bugün bitti. Hemen almalıyım o zamanadetliyken başlıyorsunuz ovülasyon gününe kadar bn sabah öğle akşam kullanmıştım bol su ve hareket yürüyüş yapmıştım ettkisini daha hızlı gösteriyor zaten siz msj atınca hemen dönüş sağlayıp be amaçla kullanmak istediğinizde size anlatıp yardımcı oluyorlar
yani bugünde başlayabilirsiniz adetin 2.3. günüde sipariş vermeden sorun herşeyi size anlatıp yönlendirirler içiniz rahat olsun güvenli markaTamam çok teşekkür ederim adetim bugün bitti. Hemen almalıyım o zaman
Tamam çok teşekkür ederim umarım bendede ise yarar sizede dua ederimadetliyken başlıyorsunuz ovülasyon gününe kadar bn sabah öğle akşam kullanmıştım bol su ve hareket yürüyüş yapmıştım ettkisini daha hızlı gösteriyor zaten siz msj atınca hemen dönüş sağlayıp be amaçla kullanmak istediğinizde size anlatıp yardımcı oluyorlar
şifanızı bulursunuz inanın bn hep bununla hamile kaldım etkisini gördüm umarım kalırsınız güzel haberinizi alırımTamam çok teşekkür ederim umarım bendede ise yarar sizede dua ederimson bişey dicem instagram sayfaları hangisi acaba
![]()
İnşallah inşallah çok teşekkür ederimşifanızı bulursunuz inanın bn hep bununla hamile kaldım etkisini gördüm umarım kalırsınız güzel haberinizi alırımsayfaların sahibi aynı kişi
clifebitkiselkarışım yazıyor
şeyda coşkun diye
yok o sayfadan bilgim yok maalesef şifa bulup mutlu günlerinizi görmek dileğiyleİnşallah inşallah çok teşekkür ederimben nihalin bahçeleri diye görmüştüm o başka o zaman
Çok teşekkür ederimyok o sayfadan bilgim yok maalesef şifa bulup mutlu günlerinizi görmek dileğiyle![]()