Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme YöntemleriHayıt gerçekten işe yarıyor mu?
farketmiyosa bnde tok içerdim yani o yüzden sormuştum =)) peki eziyomuyuz yoksa aldığımız gbi de koysak içsek oluyomu ben bugün 1 fincan kaynamış suya 1 çay kaşıgı koydum demlemeye bıraktım öle içmiştim uygulama dogru mu acep
farketmiyosa bnde tok içerdim yani o yüzden sormuştum =)) peki eziyomuyuz yoksa aldığımız gbi de koysak içsek oluyomu ben bugün 1 fincan kaynamış suya 1 çay kaşıgı koydum demlemeye bıraktım öle içmiştim uygulama dogru mu acep
kızlar bu hayt tohumunun böbrke yetmezliğinde etkisi var mıdır acaba hergün içtiğimde benim bi değerimi falan yükseltmesin üre potasyum fosfor parathormon gibi bilgisi olan varsa cevap verebilir mi lütfennnn....
kızlar bu hayt tohumunun böbrekyetmezliğinde etkisi var mıdır acaba hergün içtiğimde benim bi değerimi falan yükseltmesin üre potasyum fosfor parathormon gibi bilgisi olan varsa cevap verebilir mi lütfennnn....
kızlar bu hayt tohumunun böbrekyetmezliğinde etkisi var mıdır acaba hergün içtiğimde benim bi değerimi falan yükseltmesin üre potasyum fosfor parathormon gibi bilgisi olan varsa cevap verebilir mi lütfennnn....