- Konu Sahibi aabeyazmelek
CANIM yani bu duruma göre geçen aydamı aynı günde oldun bunu anlamadımda ???? Niye soruyon dicen ben geçen ay 25 oldum bu ay 20 olamm gerkiyodu olmadımda benim genelde öne gelir 5 gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yani bu duruma göre geçen aydamı aynı günde oldun bunu anlamadımda ???? Niye soruyon dicen ben geçen ay 25 oldum bu ay 20 olamm gerkiyodu olmadımda benim genelde öne gelir 5 gün
canım gözün aydın..rabbim hayırlıca kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin..amiiinnn..
çok mutlu oldum arkadaşımmmm valla sizler bizlere ümit oluyorsunuz yaradanıma binlerce şükür dua eden ellerimizi geri çevirmiyor hiç bir kulunun evlatsız bırakmıyor.. Dünyanın en güzel ve kutsal duygusu olsa gerek... Sağlıklı bir hamilelik dilerimmm.. Hayırlı bir evlat olur inş..
aayyy canım sabah sabah ne kadar güzel bir haber bu,çok sevindim...ALLAH sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah...
Gözünüz aydın olsun canım inan çok sevindim uzun zamandır topiklerde sizi okuyordum ve inanın siz ve sizin gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma hep dua ediyordum Hamdolsun Rabbime kabul oluyor,,,,sende bizlere et olurmu canım,,,inşallah sorunsuz bir şekilde taşıyıp sağlıcakla kavuşursun cennet kokuluna,,,,
Tebrik ederim canım :1hug:
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip, kucağına alabilirsin meleğini:Saruboceq:
Allahım inşallah bu duyguyu bizede yaşatır...
Canım incir kürüne ne zaman başladın? adetinin 3. günü felan mı yoksa normal bi zamanda mı? bide küre ne kadar devam ettin?
Tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin,darısı başımıza.
Ayyy çok sevindim arkadaşım ya en yakın zamanda allahım bizlerede nasip eder inş..
canım tekrar tebrik ederim çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah allah nazarlardan korusun
tebrik ederim canım ALlah tamamına erdirsin sağsalim bebişini kucağına almanı nasip etsin yazılarını hep takip ediyor ve ne kadar çok istediğini biliyordum ne mutluki sonunda muradına erdin Rabbim bizleride muradına erenlerden sizlerden eylesin inşallah çok sevindim çok bugün bu haber iyi geldi bana
canım benim, tebrikler, hepimizin derdiyle tasasıyla uraştın, dualarımız seninleydi canım, sağlıkla alırsın bebişini kucağına İnşallah.
inşallah hayırlısı olur canım.ama bence idrar testine güvenme ve heemen bir kan testi yaptır ki garanti olsun
CANIMINİÇİ BENİM TATLI ARKADAŞIM GÖZÜN AYDIN BİTANEM VALLAHİ O KADAR ÇOK MUTLU OLDUMKİ SENİ TEBRİK EDERİM CANIM. a.s. ALLAHIM YAA O KADAR ÇOK SEVİNÇLİYİMKİ İÇİM KIPIR KIPIR OLDU OKURKEN.CANIM ARKADAŞIM ALLAHIM ÖNCELİKLE SAGLIKLI MUTLU BİR HAMİLELİK GEÇİRTTİRSİN SANA SAGLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN. SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM CANIIIIIIM.![]()
NAZLI BEBEGİNİN GELECEGİNİ BİLİYORDUM VE GELDİ BAK
![]()
SENİ KOCAMAAAAAAAAAAAAAAAN ÖPÜYORUM CANIMINİÇİ EŞİNİDE TEBRİK EDİYORUM ALLAHIM MUTLULUGUNUZU HEP DAİM ETSİN NAZARLARDAN KORUSUN
hihoyyytsagol canım benim biliyorum nekadar çok sevindigini allahım sanda nasip etsin inan ben bu ay stresten uzak kaldım olursa olur dedim allahım ol deiki oldu allahım hepimizin mutlulugunu sürdürsün canım bende seni seviyorum canım arkadaşım Şeniz kendine iyi bak :1hug:
canım adetin 4 günü başladım 21 kullandım ama aç tok oldugum bakarak içmedim nasıl denk geldiyse
Canım günde sabah akşam olmak üzere 2 kezmi içtin.
Bende başlamayı düşünüyorumda çok soru sordum.
Teşekkürler