Söz Kesimi hayırlısıyla sözleniyorum kızlar

gazetecimeray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
18
0
0
34
Ankara
İyi akşamlar hepinize, hafta sonu söz bohçası için alışveriş yapacağız. Kozmatik alışverişini bir hesapladım kabaca nerden bakarsan bakımıymış makyaj malzemesiymiş çantasıymış falan filan hepsi 300 tl yi buluyor hatta geçiyor diyebiliriz. Ben gratise gitmeyi düşünüyordum hatta alıcaklarımı bile seçmiştim şu şu şu olsun diye ama bilmiyorum orda da vardır belki.... Ama böyle belli bir miktar alışverişin üzerine özel hediye, indirim, kampanya tarzı bişileri olan nereler var yani var mı böyle yerler hadi bir yardım edin bana söz söz alışverişinizde yani bohça için olan alışverişinizde nereleri tercih etmiştiniz

hayırlı olsun tatlım normalde niaşn da alısverıse cıkılır ama soz dedeoluyr demkkı

gratıs watwons a bakabılırsın normal emınonuye falan gıdınce 3 tl 5 satıyorlar hıc gerek yok bnce

sadece makyaj cantanı oradan alırsın bnce

canım biz nişan yapmıcaz 2 buçuk senedir beraberiz ve nerdeyse herkes biliyor o yüzden artık dedik ki bi ismi konulsun şu işin bir de dost düşman duysun ailelere nişan dedik olmaz evde yüzüğünüz takılsın isteme olsun dediler düğünle nişanı da bir yaparız dediler e tamam dedik bizde dedik ki madem düğünle nişan bir nişan bohçaları sözde gelsin

HMMMMMM :)) e yanı dost var düşman var
hayrlı olsun tatlım

Hayırlı olsun, ben nişan yapmamakta doğru kararı vermişim o zaman 8 yıl+1,5 sene önce aileleri tanıştırma askerden gelince direkt isteme+söz+nişan Allah ne verdiyse bi kerede çıkaralım demiştik.

Şahsen ben alıyor olsaydım şuan aynen dediğin gibi gratis veya watsons' a gider ne kullanıcaksam onları alırdım sadece, bu eminönü tarzı yerlerde set olarak mı parça parça mı veriyorlar bilmediğimden böylesi daha mantıklı geliyor, kullanmadığım şeyi almam gereksiz sonuçta.

sözde neden bohca yapılıor nişanda da yapılmayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…