- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Canım sanki bu arkadaşta girmemiş ne zamandır yinede okuyalım dersen okuyayım10 tane almıştım onu düştüm kalan 31
Sen diyince baktım evet en son 14 mayısta girmiş ama ayşe katılım yapmıştı bi kaç kez siz bilirsiniz canım ben henüz okumadım okuyalım derseniz okurumCanım sanki bu arkadaşta girmemiş ne zamandır yinede okuyalım dersen okuyayım
Uzun zamandır giremedim evet kızlar kusura bakmayın baya rahatsızdım yeni yeni topladım kendimi. Şimdiden okuyan herkesten Allah razı olsun . Bana olan dualarınızı sağlıkla bebeğimi kucağıma almam için okur musunuz ?Sen diyince baktım evet en son 14 mayısta girmiş ama ayşe katılım yapmıştı bi kaç kez siz bilirsiniz canım ben henüz okumadım okuyalım derseniz okurum
Sen hamile misin canım hayırlı olsun sağsalim kavuş inşAllahUzun zamandır giremedim evet kızlar kusura bakmayın baya rahatsızdım yeni yeni topladım kendimi. Şimdiden okuyan herkesten Allah razı olsun . Bana olan dualarınızı sağlıkla bebeğimi kucağıma almam için okur musunuz ?
Evet canm 9 haftalığızSen hamile misin canım hayırlı olsun sağsalim kavuş inşAllah
Allah razi olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinSen hamile misin canım hayırlı olsun sağsalim kavuş inşAllah
Çok teşekkür ederim canmHayırlı evlat sahibi olmak için 41 yasin suresi
*Herkes en az bir adet okusun arkadaşlar*
Rakika Hatice Kızı Hanife
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
@kanikeyBüşra (dönecek)
Dil-i bitab Saliha
U Umudmsn0000Ayşe
@zeynoc17Naile kızı Büşra
U Umudmsn0000 Ayşe kardeşimizin evladını sağlıkla kucağına alması için okuyoruz
KALAN: 31
Allah kabul etsin ❤
Amin canım senden de Allah razı olsun,Allah razi olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
MaşaAllah canım ❤❤Evet canm 9 haftalığız
Ne güzel canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua etUzun zamandır giremedim evet kızlar kusura bakmayın baya rahatsızdım yeni yeni topladım kendimi. Şimdiden okuyan herkesten Allah razı olsun . Bana olan dualarınızı sağlıkla bebeğimi kucağıma almam için okur musunuz ?
U Umudmsn0000 Ayşe için 3 tane aldım canım Kalan 28Hayırlı evlat sahibi olmak için 41 yasin suresi
*Herkes en az bir adet okusun arkadaşlar*
Rakika Hatice Kızı Hanife
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
@kanikeyBüşra (dönecek)
Dil-i bitab Saliha
U Umudmsn0000Ayşe
@zeynoc17Naile kızı Büşra
U Umudmsn0000 Ayşe kardeşimizin evladını sağlıkla kucağına alması için okuyoruz
KALAN: 31
Allah kabul etsin ❤
MaşaAllah canım ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?