- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
- 3
Amiin. İsteyen herkes dualarımın içinde Rabbim aratmadan nasip eder inşaallahNe güzel canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin. İsteyen herkes dualarımın içinde Rabbim aratmadan nasip eder inşaallahNe güzel canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et
İnşallah canım benimAmiin. İsteyen herkes dualarımın içinde Rabbim aratmadan nasip eder inşaallah
Canım sen daha yeni mazeretlenmemiş miydin? Bu kadar kısa mı sürüyorKizlar ben mazeretlendim
Canim bu ay böyle oldu bende anlaamadım 12 sinde olmustum simdi yine oldum ilk defa basima geliyor yarin doktora gidecegim normalde ilacla 1 ayda zorla olurduCanım sen daha yeni mazeretlenmemiş miydin? Bu kadar kısa mı sürüyor
Canım adet bitikten sonra on beş gün temiz kalmadan tekrar gelirse bu dinen özür sayılır her namaz vaktinde abdest alıp namazını kılıp kuran okuyabilirsin oruç tutarsın.Canim bu ay böyle oldu bende anlaamadım 12 sinde olmustum simdi yine oldum ilk defa basima geliyor yarin doktora gidecegim normalde ilacla 1 ayda zorla olurdu
Tamam canim cok saol Allah razi olsun senden 10 gunden fazla surunce ozure girdigini biliyordum ama bunu bilmiyordumCanım adet bitikten sonra on beş gün temiz kalmadan tekrar gelirse bu dinen özür sayılır her namaz vaktinde abdest alıp namazını kılıp kuran okuyabilirsin oruç tutarsın.
Amin canım senden de razı olsunTamam canim cok saol Allah razi olsun senden 10 gunden fazla surunce ozure girdigini biliyordum ama bunu bilmiyordum
Evet sıra bana gelmiş ve liste durmuş hamileyim diye belki ama çok ihtiyacım vardı bu dönemde. Canınız sağolsun kızlar çıkarabilirsiniz beni listeden hamile kalmak isteyen arkadaşlarla liste devam etsin hiç değilse.Kizlar burasi cok sessiz kalmis devam etmeyecek mi liste
Canim Ramazan yoğunluğu ile okuyami yorlar sanirim arkadaşlar yoksa okurlardi , 28 tane kaldi sen dagitabilir misin kendi Atina başlandı o kadar okunshn insAllahEvet sıra bana gelmiş ve liste durmuş hamileyim diye belki ama çok ihtiyacım vardı bu dönemde. Canınız sağolsun kızlar çıkarabilirsiniz beni listeden hamile kalmak isteyen arkadaşlarla liste devam etsin hiç değilse.
Canim Allah sifasini versin tez zamanda insallah okumaya calisayim okursam yazarim okuyamazsam da dua ederimKızlar teyzem beyin kanaması geçirdi onun için Yasin okurmusunuz okuyabilen bi tane bile olsa okursa sevinirim Allah razı olsun hepinizden Dil-i bitab Rakika annesinineseri D darrbee K Khvekokusu20 icroc @Queen21 4 41EEEEE41 Esseteacher Ber ra U Umudmsn0000
C cansu_tr Hebehubele
@kanikey @Hayalimdi gercek oldu
FatimaMeryem @EyyyYar E ezbaece01 S Smyrnam3509
@CigdemAsya
Allah tez zamanda şifasını versin canım adet oldum galiba emin değilim duruma göre okurumKızlar teyzem beyin kanaması geçirdi onun için Yasin okurmusunuz okuyabilen bi tane bile olsa okursa sevinirim Allah razı olsun hepinizden Dil-i bitab Rakika annesinineseri D darrbee K Khvekokusu20 icroc @Queen21 4 41EEEEE41 Esseteacher Ber ra U Umudmsn0000
C cansu_tr Hebehubele
@CigdemAsya
Allah razı olsun canımOkudum canım Mevlam yardımiciniz olsun
Fatmam çok geçmiş olsun, yeni gördüm. Şimdi nasıl hastanız?Kızlar teyzem beyin kanaması geçirdi onun için Yasin okurmusunuz okuyabilen bi tane bile olsa okursa sevinirim Allah razı olsun hepinizden Dil-i bitab Rakika annesinineseri D darrbee K Khvekokusu20 icroc @Queen21 4 41EEEEE41 Esseteacher Ber ra U Umudmsn0000
C cansu_tr Hebehubele
@CigdemAsya
Canım kaybettik teyzemi malesefFatmam çok geçmiş olsun, yeni gördüm. Şimdi nasıl hastanız?