Amin büşracim amin inşallah ❤inşallah canım Allah nasip etsin hepimize hayırlı saglıklı evlatlar
Allah sağsalim kavuşmalarını nasip etsin inşallah tüm askerimize polisimize rabbim yardım etsin amin@Hayalimdi gercek oldu Hatice Kardeşimiz çok ağır bir grip geçiriyor çok rahatsız, 1 adet yaşını şerif aldığını söyledi. Kendisi ve Afrin'de görev yapan eşi için dua istiyor hepimizden.
Kalan:14
Amin ❤Allah sağsalim kavuşmalarını nasip etsin inşallah tüm askerimize polisimize rabbim yardım etsin amin
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah sağ Salim dönmelerini nasip etsin tüm askerlerimizin inşallah@Hayalimdi gercek oldu Hatice Kardeşimiz çok ağır bir grip geçiriyor çok rahatsız, 1 adet yaşını şerif aldığını söyledi. Kendisi ve Afrin'de görev yapan eşi için dua istiyor hepimizden.
@Hayalimdi gercek oldu Hatice Kardeşimiz çok ağır bir grip geçiriyor çok rahatsız, 1 adet yaşını şerif aldığını söyledi. Kendisi ve Afrin'de görev yapan eşi için dua istiyor hepimizden.
Allah kabul etsin bitanem Allah razı olsun ❤Kızlar bugün tesbih namazı kıldık çok şükür
Sizlerde duamdaydiniz
Rabbim gonlunuze göre versin
Kandiliniz mübarek olsun bu arada
Allah razı olsun canım Rabbim ne muradın varsa versinKızlar bugün tesbih namazı kıldık çok şükür
Sizlerde duamdaydiniz
Allah kabul etsin canım inşallah bende gece kılacağım gündüz fırsat bulamıyorum..Kızlar bugün tesbih namazı kıldık çok şükür
Sizlerde duamdaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?