Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemizden inşallah canım Allah hayırlı evlat nasip etsin transferin başarılı olur inşallah ❤kızlar 7 taneyide ben alayım hepinizden Allah razı olsun
Amin mervecim amin Allah razı olsun güzel kardeşim ❤Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli salih evlatlar nasip etsin inşallah
Evet canım tekrar başlıyoruz :)Liste bitti sanırım devam ediyorsunuz arkadaslar
Hoşgeldin cansum merak ettik seni. Allah ziyaretlerini kabul etsinCanlar ben 2 günlük Bursa'ya gittim maşallah çok güzel bı şehir o kadar çok cami var ki o kadar çok camide namaz kıldık ki anlatamam hep eski zamanlardan kalma camiler bayıldım . Dün gece geldim eve sSultans için şimdilik 2 tane alayım kalan 26 çünkü çok işim var okursam tekrar haber veririm hayırlı cumalar
Amin canım Allah razı olsun hoşbuldum kusura bakmayın ben o güzel camileri görünce çok etkilendim Rabbim nasip etti çok şükürHoşgeldin cansum merak ettik seni. Allah ziyaretlerini kabul etsin
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelKızlar sabah hsgyi çekindim sonucu hafta içi öğrenicem iki gün banyo yapamazmışım abdestim yok o yüzden bugün ve yarın beni mazur görün olurmu iyi haberleri alırız hafta içi inşallah
Canım benim güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤Kızlar sabah hsgyi çekindim sonucu hafta içi öğrenicem iki gün banyo yapamazmışım abdestim yok o yüzden bugün ve yarın beni mazur görün olurmu iyi haberleri alırız hafta içi inşallah
Canım benim güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤