İnşallah canım hosgeldincanım ismim büşra
gül bahçem için 2 adet alıyorum işteyim hemenn okuyamam akşam eve gidince ancak yetişir bundan sonra işyerinde uygun gelirim daha çok yardımcı olurum inş.
hoşbuldum canım rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin inş.İnşallah canım hosgeldin
Allah razı olsun 3 te ben aldım kalan:10gülbahçem için 2 tane daha alıyorum iş durumuma göre alırım tekrar işe abdestli geldim işte sakinken okuyayım hemen
kalan 13
O zaman sana başlıyoruz büşracim ❤❤3 taneyi de aldım kalan 0 rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım
aa daha dün girdim bana sıra ancak nisan ayında gelir diyordum çok sevindim canımO zaman sana başlıyoruz büşracim ❤❤
Listenin sonuna gelmiştik liste bitince yine dönüşmez belki senin tedavin başlamadan 2. Kez okuruz bile :)aa daha dün girdim bana sıra ancak nisan ayında gelir diyordum çok sevindim canım
inşallah canım Allah nasip etsin hepimize hayırlı saglıklı evlatlarListenin sonuna gelmiştik liste bitince yine dönüşmez belki senin tedavin başlamadan 2. Kez okuruz bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?