- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım negatif çıktı bugün biraz moralim bozuktu ders de çalışamadım öyle bakındım durdum birkaç gün öyle devam eder de yarın ders çalışmaya başlamam lazım adet olaydım bari de rahatlasaydımCanım benim seni merak ettim sonucun ne olursa olsun sen iyi ol yeterki inşallah da minigin nasip olur hayirlisiyla sağlığıyla inşallah haberlerini bekliyoruz
Canım benim inşallah sağlığıyla hayirlisiyla gelsin yeterki rabbimiz ol desin inşallah da der yeni ay yeni umutlar rabbimiz hayırlı kılsın ve minigin nasip olsun AMİNNNN insallahhhhcanım negatif çıktı bugün biraz moralim bozuktu ders de çalışamadım öyle bakındım durdum birkaç gün öyle devam eder de yarın ders çalışmaya başlamam lazım adet olaydım bari de rahatlasaydım
hayırlısı canım bekleyeceğiz biraz daha artıkCanım benim inşallah sağlığıyla hayirlisiyla gelsin yeterki rabbimiz ol desin inşallah da der yeni ay yeni umutlar rabbimiz hayırlı kılsın ve minigin nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
ALLAH RAZI OLSUN CANIM1000 tane okudum eklersin canım benim aaynaa Allahım kabul etsin inşallah
Damla canım ALLAH bin kez razı olsun kuzum Rabbim kısa zamanda sevindirsin seni amin hayırlarla inş amin amin amin52.500+15.500=68.000
Amiiin canim insallahDamla canım ALLAH bin kez razı olsun kuzum Rabbim kısa zamanda sevindirsin seni amin hayırlarla inş amin amin amin
68.500+1.500=70.000...... Hayırlı haberlerini bekliyoruz...68.000+500=68.500
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ....68.500+1.500=70.000...... Hayırlı haberlerini bekliyoruz...