Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim helal olsun ne demek yeterki minigin nasip olsunSENİN ÇOK HAKKIN GEÇİYOR CANIM HAKKINI HELAL ET
amin hayırlısıyla inşallah canım bir hafta gecikti adetim pazartesi günü kan tahlili yaptırmıştım negatf çıktı bugün kahverengi bir akıntım oldu devamı gelmedi bazı arkadaşlar yerleşme kanaması oluyor falan diyor pazartesine kadar adet olmazsam yeniden gebelik tahlili yaptıracağımCanım benim helal olsun ne demek yeterki minigin nasip olsun
Rabbimiz ol desin inşallah inşallah da olur
Canım benim inşallah hamilesindiramin hayırlısıyla inşallah canım bir hafta gecikti adetim pazartesi günü kan tahlili yaptırmıştım negatf çıktı bugün kahverengi bir akıntım oldu devamı gelmedi bazı arkadaşlar yerleşme kanaması oluyor falan diyor pazartesine kadar adet olmazsam yeniden gebelik tahlili yaptıracağım
bilmiyorum çok da umutlanmak da istemiyorum çok üzülmemek içinCanım benim inşallah hamilesindir
Bugün bende lekelendim 2/3 güne sokulurum hayırlısı allahtan
1000 tane eklersin canım benim okuyorum allahım kabul etsin inşallah allah kabul etsin22.500+500=23.000
ALLAH RAZI OLSUN KUZUM RABBİM HAYIRLARLA SANA DA NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA AMİN10.000 ekle canim..Rabbim kabul etsin
SEN DE OKUYORSUN SÜREKLİ CANIM BANA ALLAH RAZI OLSUN2000 daha eklersin kızlarımdan inşallah minigin nasip olsun AMİNNNN insallahhhh
Amiiin canim insallahALLAH RAZI OLSUN KUZUM RABBİM HAYIRLARLA SANA DA NASİP ETSİN EN KISA ZAMANDA AMİN
4 cuma okuyacağız ama her cuma 1000 tane okuyacağız doğru mu anladımaynacım ben de bugün 1000 okuyacağım inşallah. Bitirince yazarım.
Bu arada 4 cuma 1000 Ya Evvel esması da var bebek için. Okumadıysan paylaşayım dedim.