Canım benim şimdimi basladin allahım kabul etsin inşallah bende senin için okumak istiyorum 7 bin okurum yeterki rabbimiz ol desin inşallah da derArkadaşlar;
14. ayımdı bu bir seneyi geçti bebek istemede muayeneleri oldum tek rahim filmi kaldı eşimde de sorun çıkmadı yakı uyguladım, süt buğusu, soğan suyu, 2 ay klomen tedavisi 41 Meryem Suresini de okudum bir çok zikirler çektik arkadaşlarla bu Esmamızı da kaç kez çekmek istedim ama bir türlü nasip olması ben kendim için başlayacağım bana yardımcı olursanız çok sevinirim zaman gelmedi ALLAH henüz nasip etmedi doğru ve hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı şmanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlar herkesin yanında bana da nasip etsin inş RABBİM amin
evet şimdi başladım bugün yine olumsuz negatif çıktı kan tahlilim doktordan artık utanır oldum ağlamamak için de zor tutuyorum kendimiCanım benim şimdimi basladin allahım kabul etsin inşallah bende senin için okumak istiyorum 7 bin okurum yeterki rabbimiz ol desin inşallah da der
ALLAH RAZI OLSUNOkuyup bitirince haber veririm
100 okudum başlangıç
Canım benim rabbimiz kabul etsin ve minigin nasip olsun inşallahALLAH RAZI OLSUN
Ay her şeye KADİR OLAN RABBİM sana en kısa zamanda nasip etsin ben yine ders çalışıyorum falan biraz daha beklerim artık ama RABBİMİZİN sana bana ve isteyene bir anda vermesi ONA zor değil ki yeter ki O OL DESİN inş toplu seviniriz aminCanım benim rabbimiz kabul etsin ve minigin nasip olsun inşallah
Benimde 14 . ayim buay çocuk isteyeli hafta sonu regli günüm bende de yumurta tembelliği var doktor iyne tedavisi önerdi önümüzdeki aya düşünüyoruz buayda gidemeyeceğim doktora hayırlısı allahtan
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
Aynen canım benim inşallah kabul olsun dileğindileğini dile diye yazdığın yerde mi dileğimizi dileyip kalan kısmı
Yâ sâadeti ve mevâliyye innî teveccehtu bi kum eimmetî ve uddetî li yevmi faqrî ve hâcetî illellâhi ve tevesseltu bi kum illellâh vesteşfa’tu bi kum ilellâh feşfaû lî indellâh vestenqizûnî minzunubî indellâh fe innekum vesîletî illellâh ve bi hubbikum ve qurbikum ercû necâten minellâhi fe kûnû indellâhi recâî yâ sâadeti yâ evliyâ Allâh sallallâhu aleyhim ecmaîn ve la’enallâhu a’dâ Allâhi zâlimîhim minel evvelîne vel âxirîn.Âmîn ya Rabbel Âlemîn..
burayı okuyup duayı bitireceğiz... doğru mu anlamışım
Amin inşallah biz insanların dilekleri birden fazla olunca bunu okuyacağım inş ALLAH nasip ederse YA VARİS'i de niyetlemiştim ne zamandan beri bu akşam nasip oldu başlamakAynen canım benim inşallah kabul olsun dileğin
Allahım kabul etsin inşallahAmin inşallah biz insanların dilekleri birden fazla olunca bunu okuyacağım inş ALLAH nasip ederse YA VARİS'i de niyetlemiştim ne zamandan beri bu akşam nasip oldu başlamak
AMİN CÜMLEMİZİNAllahım kabul etsin inşallah
100+400=500
Tam bilmiyorum canım berirem adlı arkadaş vardı o kendine okutmuştu onun okumasına da yardımcı olmuştuk işte o da bebek için okutmuştu da ben de o öyle okuttuğu için demek ki 70 binin hikmeti var diye düşünüp konuyu açtım canımCanım ben de günlük 707 Ya Varis diye biliyorum.70000'in hikmeti nedir?