Allah razı olsun100 tane okudum kalan 4290 rabbim inşallah bu güzel günün hurmetine sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana bana isteyen herkese inşallah Rabbim kabul etsin
Canım 100 almıştım bitirdim Rabbim inşallah duysun sesimizi kimseye evlat özlemi yaşatmasın Rabbim kabul etsin niyetini tatlım90 tane daha okudum kalan 4200
Allah razı olsun canım biz duamızı edelim taktir Rabbim den önceleri cok takıyrdm üzülüyordum artk sadece çalışmalara revan edıp bol dua edyrm hem kendime Hem herkeseCanım 100 almıştım bitirdim Rabbim inşallah duysun sesimizi kimseye evlat özlemi yaşatmasın Rabbim kabul etsin niyetini tatlım
Aynen bende öyle yapıyom canım Rabbim en güzel zamanı bilir Allahım duysun sesimizi inşaallahAllah razı olsun canım biz duamızı edelim taktir Rabbim den önceleri cok takıyrdm üzülüyordum artk sadece çalışmalara revan edıp bol dua edyrm hem kendime Hem herkese
Kuzum ben 1000 alayım yarın bitiririm100 daha okudum kalan 4000
Aynen kuzum napalım ben bu gece 313 ayetel kürsi çekicem benim adımla sende çeker misinTamm canım ben kalan 4000 diıyrm ya bitirince kalan dan düşersin canım bitirince san isminle dua edecm elimizden bi bu geliyr gerisi Allah ın taktırı