Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım duysun sesimizi kuzum Allah razı olsun Rabbim cümle isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallahAllah razı olsun canım bende sana secdede dua ettm soylıyrm Kı için rahat etsn valla hep dualarımdasn sen ve bir kac kardesim Rabbim dualrımızı kabul etsn
100 daha aldim kalan 400200 okudım kalan 500
Canısı bu aldıgın ıkıncı 100 mü bugun de bi yuz almştn ya
Hayir 1 kere yuz aldim bugun canimCanısı bu aldıgın ıkıncı 100 mü bugun de bi yuz almştn ya
Valla canım ben okuyrm katılan herkesin isimlerini de zikredip Rabbim e teslim edyrm ben genel olarak hiç bir duamı bireysel yapmamaya dikkat edyrm bunda da katılanlar ve benden özel olarak dua isteyen kardeşlerimi de ekleyip teslim edecemCanım bu sayfa bireysel mi yani sana mı toplu herkese mi okuyoruz
Anladım canım, sayfa kapanmasın o zaman alıp okuyalım bitince birdaha başlayalım ❤❤Valla canım ben okuyrm katılan herkesin isimlerini de zikredip Rabbim e teslim edyrm ben genel olarak hiç bir duamı bireysel yapmamaya dikkat edyrm bunda da katılanlar ve benden özel olarak dua isteyen kardeşlerimi de ekleyip teslim edecem