- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
ANLAMI NE TATLIM EL VAHİD YA ALLAHIN
El- VAHİD Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANLAMI NE TATLIM EL VAHİD YA ALLAHIN
OOO SÜPERMİŞ ANLAMI. KALBİ UYANIR. AKLI NURLANIR KISMI ÖZELLİKLE...El- VAHİD Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır
El Vahid okunucakmı kararneEl- VAHİD Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır
Canim kesin karar baglanamadi bir turlu..El Vahid okunucakmı kararne
Evet cok zaman kaybetik kizlar canlar lütfen karar verilsinCanim kesin karar baglanamadi bir turlu..
Belli olsa da okusak bir an önce
ben liste yaptım canım. senide ekliyorum canım....günaydınn kızlarr nasılsınız bakalımm
hadi hep beraber duamıza karar verelim ama önce listemizi netleştirelim
K kalemero @gulucukgs SENGUL1976 pozitifhatun okulum tuuba84
bunlar aklımda kalanlar haydı kızlarrr bildirim yapalım listemizi netleştirelim
günaydın kızlar vahid okuyalım 3669 tane... herkes isminin yanına okuduğu sayıyı yazsın
El- VAHİD: Zatında, sıfatlarında, işlerinde, hükümlerinde, isimlerinde asla ortağı ve benzeri olmayan TEK.. günde 3669 İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nurlanır.
@gulucukgs için okuyoruz sağlıklı, hayırlı bi bebiş için.
1-@gulucukgs ..... 669 tane okudum.
2-@umutsuzcuk .....
3-@tuuba84 ....
4-@z_ipek ....100 tane okudum(şimdilik)
5-@ERSU ....
6-@BabamIn_KIzIyIm ....
7- SENGUL1976 ....
8- @yasmin5846 .....
9- K kalemero ....
kalan 2900
ne kadar okursak tatlım... herkes o anlık durumuna göre okuyup yazsın... allah kabul etsin...gülücükgs hepimiz 3669 tane mi okuyacaz yoksa ne kadar okursak mı?