- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamm canm hep beraber karar vereceğiz zatenKandiliniz mubarek olsun kizlar...
Yeni listede bende olmak istiyorum...
Allahim bagislasin...insallah bebegini saglikla vaktinde kucagina alır..Kızlar hayirli kandiller hayirli cumalar.
sizden birsey rica edecem. Arkadaşım hamile düşük tehlikesi geciriyor kanamasi var doktor herşeye hazirlikli olun demiş cok korkuyor üzülüyor dua edermisiniz ismi ömüray. Oda cok bekledi bebeği ni. Belki birimizin duasinin kabul oldugu ana gelirde rabbim bebeğini bağışlar. Rabbim bizlerede hayirli imanli saglikli evlatlar nasip etsin ins.
bende 2 senedir kist vardı küçülecek diye bekledik hamile kalırsan küçülür dedi dr. 5 ay uğraştık en son geçen sene aralık başında hamile kaldım ama kist yüzünden bebeğimi düşürdüm ocak sonunda. ilaç tedavisi uyguladılar. internette bebek için dua ararken 16641 ya latifi buldum 3 gün üstüste okudum evde okulda yolda. 4.gün acillik oldum kist ameliyatlık olmuştu resmen. nisanda ameliyat oldum ve 6 ay menapoza girdim aylık iğnelerle. sonra dualar ağlamalar isyandan kaçınmalar derken eylül 23den beri adet olabilmeyi bekliyordum. artık bebek ikinci plandaydı çünkü benim vucüt düzenim hormonlarım aile içi huzurum bitmişti resmen. 31 aralıkta ben payıma düşen son latif i çekip okuldan sonra duamı ede ede eve yürürken resmen doğum sancısı yapıştı kasıklarıma. 31 yaşındayım daha böyle adet sancısı görmedim. dr aradım normal böyle olması dedi. reglinin ikinci günü gel hormonlarına bakalım dedi. bugün gittim kan testine değerler normal hatta oldukça iyi. folik asit verdi tekrar. 6 ay bebek olmazsa öyle gel yanıma dedi dr rabbim hepinizin gönlünün muradını versin. ben dualarımızın faydasını gördüm elhamdülillah. darısı da inşallah. ben yine dua etmeye varımkızlarrr pazartesi doktor randevu var salı günü yeni listemizi oluşturup yeni duamıza başlarız Rabbim ettiğimiz dualrı kabul etsin 21 gün Ya Latif ismiyle seslendik ona dularımız katına çıkmıştır inşallah herkes hakkını helal etsin salı günü ya da pazartesi akşamı kararlaştırmış oluruz inşallah
Rabbim dualarimizi kabul ediyor canim...bende 2 senedir kist vardı küçülecek diye bekledik hamile kalırsan küçülür dedi dr. 5 ay uğraştık en son geçen sene aralık başında hamile kaldım ama kist yüzünden bebeğimi düşürdüm ocak sonunda. ilaç tedavisi uyguladılar. internette bebek için dua ararken 16641 ya latifi buldum 3 gün üstüste okudum evde okulda yolda. 4.gün acillik oldum kist ameliyatlık olmuştu resmen. nisanda ameliyat oldum ve 6 ay menapoza girdim aylık iğnelerle. sonra dualar ağlamalar isyandan kaçınmalar derken eylül 23den beri adet olabilmeyi bekliyordum. artık bebek ikinci plandaydı çünkü benim vucüt düzenim hormonlarım aile içi huzurum bitmişti resmen. 31 aralıkta ben payıma düşen son latif i çekip okuldan sonra duamı ede ede eve yürürken resmen doğum sancısı yapıştı kasıklarıma. 31 yaşındayım daha böyle adet sancısı görmedim. dr aradım normal böyle olması dedi. reglinin ikinci günü gel hormonlarına bakalım dedi. bugün gittim kan testine değerler normal hatta oldukça iyi. folik asit verdi tekrar. 6 ay bebek olmazsa öyle gel yanıma dedi dr rabbim hepinizin gönlünün muradını versin. ben dualarımızın faydasını gördüm elhamdülillah. darısı da inşallah. ben yine dua etmeye varım
AMİN İNŞALLAHkızlarrr pazartesi doktor randevu var salı günü yeni listemizi oluşturup yeni duamıza başlarız Rabbim ettiğimiz dualrı kabul etsin 21 gün Ya Latif ismiyle seslendik ona dularımız katına çıkmıştır inşallah herkes hakkını helal etsin salı günü ya da pazartesi akşamı kararlaştırmış oluruz inşallah
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUNKizlar bugun hepimiz icin 1000 ihlas 1000 salavat okudum 2 yasin 1 meryem suresi rabbim herkesin dileyini kabul etsin bizimkinide inşallah
RABBİM BEBEĞİNİ ONLARA BAĞIŞLAR DÜNYAYA GELMESİ KARARLAŞTIRILMIŞSA ALLAH TARAFINDAN HİÇBİŞEY OLMAZKızlar hayirli kandiller hayirli cumalar.
sizden birsey rica edecem. Arkadaşım hamile düşük tehlikesi geciriyor kanamasi var doktor herşeye hazirlikli olun demiş cok korkuyor üzülüyor dua edermisiniz ismi ömüray. Oda cok bekledi bebeği ni. Belki birimizin duasinin kabul oldugu ana gelirde rabbim bebeğini bağışlar. Rabbim bizlerede hayirli imanli saglikli evlatlar nasip etsin ins.
ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH TEZ VAKİTTE HAMİLE KALIRSIN İNŞALLAHbende 2 senedir kist vardı küçülecek diye bekledik hamile kalırsan küçülür dedi dr. 5 ay uğraştık en son geçen sene aralık başında hamile kaldım ama kist yüzünden bebeğimi düşürdüm ocak sonunda. ilaç tedavisi uyguladılar. internette bebek için dua ararken 16641 ya latifi buldum 3 gün üstüste okudum evde okulda yolda. 4.gün acillik oldum kist ameliyatlık olmuştu resmen. nisanda ameliyat oldum ve 6 ay menapoza girdim aylık iğnelerle. sonra dualar ağlamalar isyandan kaçınmalar derken eylül 23den beri adet olabilmeyi bekliyordum. artık bebek ikinci plandaydı çünkü benim vucüt düzenim hormonlarım aile içi huzurum bitmişti resmen. 31 aralıkta ben payıma düşen son latif i çekip okuldan sonra duamı ede ede eve yürürken resmen doğum sancısı yapıştı kasıklarıma. 31 yaşındayım daha böyle adet sancısı görmedim. dr aradım normal böyle olması dedi. reglinin ikinci günü gel hormonlarına bakalım dedi. bugün gittim kan testine değerler normal hatta oldukça iyi. folik asit verdi tekrar. 6 ay bebek olmazsa öyle gel yanıma dedi dr rabbim hepinizin gönlünün muradını versin. ben dualarımızın faydasını gördüm elhamdülillah. darısı da inşallah. ben yine dua etmeye varım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iye-313-ayetel-kursi-ve-3025-el-mucip.783195/
Kizlar isterseniz yeni konudan devam edelim
Hayir canim bölunmedi o ayri bir sayfa oldu..buradan da devam edecek...araya tatil girdi liste yapilamadi..buyuk ihtimal yarin baslariz okumayaKızlar sayfa bölünmüşmü ... Üzüldüm şimdi. Yeni girebiliyorum
Sen eklermisin diğer sayfaya beni bende pkurum kumbarada yaparımmmmHayir canim bölunmedi o ayri bir sayfa oldu..buradan da devam edecek...araya tatil girdi liste yapilamadi..buyuk ihtimal yarin baslariz okumaya