Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım diğer sayfayı ben açtım ama sayfayı bölmek değil başlıkla uyumlu bir yerde devam edelim diye ama szin için sorun ise yönetime yazayım silinsin diğer sayfa .kendimi kötü hissettimYeni dua meryem suresimi
yoksa ayetel kursi ve ya mucib mi
onun icin yeni bi dua sayfasi açtılar takip için. Sayfalar bölundumu simdi
bence konu mühim değil burda bir arada olmak daha güzel siz bilirsiniz genecanım diğer sayfayı ben açtım ama sayfayı bölmek değil başlıkla uyumlu bir yerde devam edelim diye ama szin için sorun ise yönetime yazayım silinsin diğer sayfa .kendimi kötü hissettim
Canim arkadaslar bolunmesin diye dedim benimde sormamda baska bir amac yok yani. Liste nerdeyse beni ekleyincanım diğer sayfayı ben açtım ama sayfayı bölmek değil başlıkla uyumlu bir yerde devam edelim diye ama szin için sorun ise yönetime yazayım silinsin diğer sayfa .kendimi kötü hissettim
bende niyet etti bu gün 1.000 ihlassa sizleride dualrıma ekleyeceğimKizlar bugun hepimiz icin 1000 ihlas 1000 salavat okudum 2 yasin 1 meryem suresi rabbim herkesin dileyini kabul etsin bizimkinide inşallah