öğle namazından sonra 1000 tane okuyabilirsin tatlım senide ekliyom listeyeİşte bende geldim hemencicikk
Çalışıyorum abdest alma durumum yok bu şekilde olabilirse okurumöğle namazından sonra 1000 tane okuyabilirsin tatlım senide ekleyom listeye
Ama beni eklemedinöğle namazından sonra 1000 tane okuyabilirsin tatlım senide ekleyom listeye
ekledim canm listeyi ben düzenledim :)Ama beni eklemedin
Ha tamam arkadaşım görmedim llah razı olsunAma beni eklemedin
ekledim canım ilk sayfaya bak tatlım.Ama beni eklemedin
allah razı olsun canım bende 1 yıl önce kürtaj oldum boş gebelik oluşmuştu çok iyi anlıyorum seni canımekledim canım ilk sayfaya bak tatlım.
evet ben kılcam siz kılmak isterseniz kılabilirsiniz.. fazla hacet namazından bişi olmazBen hacet namazını okunacak kişinin kılması gerektiğini biliyorum öyle değilmi
Ben hacet namazını okunacak kişinin kılması gerektiğini biliyorumöğle namazı için abdest aldığımda haceti namazını da kılar okurum inşallah...Allah kabul etsin şimdiden
Öyledir tabi hani illa öyle bişeyse işteyim kılamam o yüzden dedim eksik olmasın diyeevet ben kılcam siz kılmak isterseniz kılabilirsiniz.. fazla hacet namazından bişi olmaz
ama senin için okunduğunda kılarsın kendin olurmu/Öyledir tabi hani illa öyle bişeyse işteyim kılamam o yüzden dedim eksik olmasın diye
Eve geçtiğim zaman kılarım tabi sıra gelsindeama senin için okunduğunda kılarsın kendin olurmu/
Ben hacet namazını okunacak kişinin kılması gerektiğini biliyorum öyle değilmi
Ben hacet namazını okunacak kişinin kılması gerektiğini biliyorum
ben kılcam siz kılmak isterseniz kılabilirsiniz.. fazla hacet namazından bişi olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?