- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay allah razı olsun. mutlu oldum suan eltilerim , kaynanam hamileyken bi işin ucundan tutmazken.. tekrar hamile kalayım diye burda hiç tanımadıklarım benim için dua ediyo.. garip oldum. allah razı olsun hepınizden.. yuvalarınz huzurlu olsun.gulucukgs arkadaşımız için 1000 adet ya-latif çektim.
Canım bugun sabah nursaçan hoca efendiyi dinledim en tesirli dua müminin mümine yaptığı dua diyorhay allah razı olsun. mutlu oldum suan eltilerim , kaynanam hamileyken bi işin ucundan tutmazken.. tekrar hamile kalayım diye burda hiç tanımadıklarım benim için dua ediyo.. garip oldum. allah razı olsun hepınizden.. yuvalarınz huzurlu olsun.
amin. hepimizden Allah razı olsun. bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin.hay allah razı olsun. mutlu oldum suan eltilerim , kaynanam hamileyken bi işin ucundan tutmazken.. tekrar hamile kalayım diye burda hiç tanımadıklarım benim için dua ediyo.. garip oldum. allah razı olsun hepınizden.. yuvalarınz huzurlu olsun.
1100 oldu yaniBen 1000 tane okudum
100 tanede ayrıetten okudum
Allah kabul etsin inşallah Rabbim duanı kabul etsin
kulun kula yaptığı dua en çok kabul edilen duaymış :)hay allah razı olsun. mutlu oldum suan eltilerim , kaynanam hamileyken bi işin ucundan tutmazken.. tekrar hamile kalayım diye burda hiç tanımadıklarım benim için dua ediyo.. garip oldum. allah razı olsun hepınizden.. yuvalarınz huzurlu olsun.
Evet1100 oldu yani
ekledim listeyeBenide alin araniza... Bende bebisler istiom
ekledim listeyebenide alın