- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kürtaşa gircem günün gecesi hiç uyumadı uyutmadı .. hep öptü ağladı.
canım nasıl ayarlıcan listeyi ayarlada hemen başlayalım cuma selası okunuyo burda..ayyy çok üzüldüm ya olsun içini ferah tut verende Allah alan da Allah verir sana inşallah nur topu gibi bir bebek :)
abdestsiz okuyamazmıyız pekei@gulucukgs canm sen bir an önce başlamak istediğin için sana sayıyı fazla verdim yardım ederiz merak etme 1.000 tanesi 15 dk da bitiyor ben şimdi işyerindeyim ve abdestli değilim o yüzden evde başlayacağım :)
kızlar abdestsiz okunabiliyor mu? bana arkadaşımız abdestsiz okuyabilirsin dedi o nedenle katıldım ; ama okunmuyorsa salı günü müsait olabilirim. nasıl yapalım?@gulucukgs canm sen bir an önce başlamak istediğin için sana sayıyı fazla verdim yardım ederiz merak etme 1.000 tanesi 15 dk da bitiyor ben şimdi işyerindeyim ve abdestli değilim o yüzden evde başlayacağım :)
yani okunur aslında ama ben öyle okuyorum hep okuyorlar hepabdestsiz okuyamazmıyız pekei
canm okunur aslında ama ben okumuyorum okunur diyorlar çünkü ama ben kıbleye karşı oturup niyet ediyorum hep o yüzden yanikızlar abdestsiz okunabiliyor mu? bana arkadaşımız abdestsiz okuyabilirsin dedi o nedenle katıldım ; ama okunmuyorsa salı günü müsait olabilirim. nasıl yapalım?
açıkçası bende abdestli okuyunca daha rahat ederim; ama siz oku derseniz okuyayım; okuma derseniz sonra katılayım.canm okunur aslında ama ben okumuyorum okunur diyorlar çünkü ama ben kıbleye karşı oturup niyet ediyorum hep o yüzden yani
öğle namazından sonra 1000 tane okuyabilirsin tatlım senide ekleyom listeyeBende katılmak isterim