canm önceden senn dediğin gibi yapıyorduk ama listede olan kişi gelmiyor vs... derken hep sıkıntı oluyordu böyle olunca gelen alıyor daha hızlı ilerliyoruz ben sürekli takip ediyorum listeyi güncelliyorum son listeye bakarak ona göre sayı alabilirsin böyle liste daha rahat ilerliyor.... senn dediğin gibi olnca yazıyorum sayı 2-3 gün hiç gelmiyor haberi olmadan sayı yazmış oluyorum ama böyle olunca kalan sayıya göre alıyor ve kim için okuduğunu bliyor en azındankızlarr herhalde ittii esma içinn bence karışıyoor böylee kişi sayısına bölsek bir gün de süre versek o şkilde okusak olmaz mıı...
pekii sen de haklısın canım ne bileyimm yarışta hissediyorum vallaaa bi bakıyoomm itmiş de yeni kişiye geçilmiş :)canm önceden senn dediğin gibi yapıyorduk ama listede olan kişi gelmiyor vs... derken hep sıkıntı oluyordu böyle olunca gelen alıyor daha hızlı ilerliyoruz ben sürekli takip ediyorum listeyi güncelliyorum son listeye bakarak ona göre sayı alabilirsin böyle liste daha rahat ilerliyor.... senn dediğin gibi olnca yazıyorum sayı 2-3 gün hiç gelmiyor haberi olmadan sayı yazmış oluyorum ama böyle olunca kalan sayıya göre alıyor ve kim için okuduğunu bliyor en azından
olsun canm yetiştiğinden alırsın şimdi gsx in listesine geçiyorum sana 2.000 yazıyorum o haldepekii sen de haklısın canım ne bileyimm yarışta hissediyorum vallaaa bi bakıyoomm itmiş de yeni kişiye geçilmiş :)
tamma canım olurr 2000 alayım ben yarına bitiririmm benn..kızlarr ya latif celle celalühü diyoruz demii..sadece ya latif değil...olsun canm yetiştiğinden alırsın şimdi gsx in listesine geçiyorum sana 2.000 yazıyorum o haldeçok şükür hızlı ilerliyor :) daha iyi canım
tamm gsx için sana 2.000 yazacağım o da hayırlı bir evlat istiyor.... canm farkeymez her iki şekilde de olurtamma canım olurr 2000 alayım ben yarına bitiririmm benn..kızlarr ya latif celle celalühü diyoruz demii..sadece ya latif değil...
tamma canıımm beniimm ..farkı vardırr bencee celle celalühü söylersen daha uzun sürede okursuunn..bi yerde esmaların sonuna celle celalühü eklenir diye okumuştuum ..tamm gsx için sana 2.000 yazacağım o da hayırlı bir evlat istiyor.... canm farkeymez her iki şekilde de olur
tabi zaman bakımından uzun sürer ama bende bakmıştım genelde Ya Latif olarak okunur olarak karşılaştım okuduğum yerde dur tekrar bakayımtamma canıımm beniimm ..farkı vardırr bencee celle celalühü söylersen daha uzun sürede okursuunn..bi yerde esmaların sonuna celle celalühü eklenir diye okumuştuum ..
eklerim canm yeni listeye olur :)Akla gelebilecek her türlü istek için,bir hafta boyunca her gün (16641) kere “Ya Latif celle celalühü” denir.Ardından “Es-selatü ve’s-selamü aleyke ya seyyidi ya Resulullah.Huz bi-yedi kallet hileti,edrikni bi-lutfike ve keremike ya sahibe’l lufü ve’l-ihsan.Ya Rahmeten li’l-Alemin” okunur,dua edilirse,maksada ulaşılır.Dileğine kavuşulur
kızlarr şöle bi yazı varr bitince bu salavatı da söyleyip mi dua etsek acabaa...
tamam canım olurr...eklerim canm yeni listeye olur :)
fetih süresi 29 ayet kaçıncı ayeti diyorsunkızlar 9999 defa fetih suresinin 41.ayeti olan İnna fetahna leke fethan mübina yı okuyorum çok az kaldı ama sizlerinde duasını almak isterim okumak isteyen olur mu acaba sayı öenmli değil 3-5 tane de olur çok az kaldı zaten Rabbim belki sizin dualarınızı kabul eder
yani bende yetişemiorum... ben duamı söylemeden okunmuş bitmiş bile... çok hızlısınız arkadaşlar maaşalah:) şimdi ben herkese okuyamıorum ama akşamları girdiğim için... bana okuyanlar hakkını helal etsinben hoppa cuppa için 1000 tane okudum ALLAH ım kabul etsin...kızlar her gün birine okusakk bir de sayıları paylaştırsak ben pek bişe anlamadım bu lisatedenn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?