Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm yarın hoppacuppa arkadaşımıza geçeceğiz onun için seni eklerim kaç tane alacağını bildiriisenBn kaçrdm alıpta okuyamayan varsa yardım edebilirim
allah kabul etsin :) canm öyle karışıyor herkes gelip sayı alırsa daha iyi olur yarın için hoppacuppa da sıra o da bebiş istiyor olaki gelemezsen yarın için yazıyorum seni 1.500 adet ama sonraki arkadaşlar için görüşürüz tekrarBen arkadaşımız için 1500 tane okudum allah kabul etsin.
Şimdiden söyliyeyim yarın ki arkadaşımız için yine 1500 tane okurum aslında hergün yaz beni okurum olaki okuyamazsam bildiririm
Tamam canım nasıl daha iyi olacaksa öyle yapın tabiallah kabul etsin :) canm öyle karışıyor herkes gelip sayı alırsa daha iyi olur yarın için hoppacuppa da sıra o da bebiş istiyor olaki gelemezsen yarın için yazıyorum seni 1.500 adet ama sonraki arkadaşlar için görüşürüz tekrar
hoppacuppaya ekledim seni canım yeni liste yukardaTamam canım nasıl daha iyi olacaksa öyle yapın tabi
Ben inş yarın girerim
1.000 adet okudum. Allah kabul etsin.hoppacuppa arkadaşımız için 1.000 adet alıyorum.
yazarsanız daha iyi olur1.000 adet okudum. Allah kabul etsin.
okudum diye yazalım mı, yoksa 1.000 adet aldım yazıyoruz ya o yazımız yeterli mi?
canım son 1.000 tane kaldı onu da sen okumak istersin diye kimseye vermedim.... 1.000 tane okuyabilirsin yaniArkadaslar benim ki bitmis galiba...ben calistigim icin aksamlari girebiliorum sadece.... allah hepinizden razi olsun sizlerinde ne dilekleri varsa kabul etsin ins.. benim tek dilegim var rabbimden hayirli saglikli anali babali evlatlar nasip etsin ins. İns. sizin dualarinizla olurrr... tekrardan allah razi olsun hepinizden ayri ayri