toplam 2.500 değil mi normalde 2.000 yazmıştım düzelttim şimdi onu 2.500 olarakeymen4545 arkadaşımız 2.500 adet okudum.
evet canım toplam 2.500 adet okudum.toplam 2.500 değil mi normalde 2.000 yazmıştım düzelttim şimdi onu 2.500 olarak
tamm canm allah razı olsunevet canım toplam 2.500 adet okudum.
merhaba canım tamm seni de ekledim :) Allah versin sağlıklı nur topu gibi evlatlarınızı herşeyde bir hayır vardır üzülmeyinKızlaaar selam :) beni de ekleyin lütfen bende bebek istiyorum 1.5 sene oldu hiç hamile kalamadım dahq dün eşimle ağladık çok üzülüyoruz
eymen4545 için 2000 okuyabilirim başladım okundu kabul edebilirsinizeymen4545 arkadaşımız için 7.000 adet kaldı almak isteyenler belirtsin lütfen
okumaaa 1.000 kaldı sadece :) onun içinde kendisini bekliyorumeymen4545 için 2000 okuyabilirim başladım okundu kabul edebilirsiniz
son yazılanı görmeden yazmıştım eymen4545 e okundu bittimi anlamadımeymen4545 için 2000 okuyabilirim başladım okundu kabul edebilirsiniz
canm sadece 1.000 kaldı onun içinde kendisini bekliyorumson yazılanı görmeden yazmıştım eymen4545 e okundu bittimi anlamadım
tmm cnm vaktim oldukça girmeye çalışıyorumhoppacuppa yarın sende sıra lütfen yarın aktif olmaya çalış
tamm canm hoppacuppa için 1.000 yazıyorum sana yarınabende eymen4545 için alacaktıımm bitmişş...artık yarın hoppacuppa ya okurum 1000tane..
tamma canım ben hızınıza ytişemiyorum okuldan gel karnımı filan doyur derken bu saat oluyoorr canıım bana hep 1000 yazailirsin hergün okurum 1000 tane...tamm canm hoppacuppa için 1.000 yazıyorum sana yarına
canm öyle olunca karışıklık oluyor bazen iki güne sarkıyor mesele etme yetiştiğinden alırsın bir şekilde yapıyoruz listeyitamma canım ben hızınıza ytişemiyorum okuldan gel karnımı filan doyur derken bu saat oluyoorr canıım bana hep 1000 yazailirsin hergün okurum 1000 tane...
tamma o zamann gördüğüm vakit alırıımmmm bendee.canm öyle olunca karışıklık oluyor bazen iki güne sarkıyor mesele etme yetiştiğinden alırsın bir şekilde yapıyoruz listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?