- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
pardon sen yoksun canım. esma ile karıştırdım. hergün girersen senide eklerim yarın..ben göremiyorum kendimi listede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon sen yoksun canım. esma ile karıştırdım. hergün girersen senide eklerim yarın..ben göremiyorum kendimi listede
listeye eklemenle çıkarman bir olmuş yani. bildirim alamıyoruz yeni listeye geçemiyoruz gibi yorumlar yapılmış, sanki günlerce girmemişimde haber vermemişim gibi. listeye eklendiğimi bilmiyorumki ben belki yeni kişi eklenmiyodur ne bileyim. sadece bi kaç saat girmedim listeye hem eklendiğimi hem çıkarldığımı öğrenmiş oldum bu kadar katı olmayınpardon sen yoksun canım. esma ile karıştırdım. hergün girersen senide eklerim yarın..
ama günlük okuyoruz biz canım.listeye eklemenle çıkarman bir olmuş yani. bildirim alamıyoruz yeni listeye geçemiyoruz gibi yorumlar yapılmış, sanki günlerce girmemişimde haber vermemişim gibi. listeye eklendiğimi bilmiyorumki ben belki yeni kişi eklenmiyodur ne bileyim. sadece bi kaç saat girmedim listeye hem eklendiğimi hem çıkarldığımı öğrenmiş oldum bu kadar katı olmayın
okudum cane burdaki herşeyi yapıyomokudun mu yani sen benm için ben sen okumadın diye düşünüp onuda okuyacaktım ?
canım eklediklermiz hep geri bildirim vermediler .. o yüzden yeni kişi eklemedim.
Miskamber arkadaşımızın hayırlı bebiş isteği için 1000 tane okunduokuyan arkadaşların geri bildirim yapmasını rica ederim :)
ama günlük okuyoruz biz canım.
dün misk amber için 1000 okudum ben yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım@adrenalin85
K kalemero
@miskamber
hoppacuppa
bildirim verirlerse yeni arkadaşa mutlu-umutluya gecicez.
HEMEN DÜZELTİYORUM CANIM.dün misk amber için 1000 okudum ben yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım
DAHA ONA GEÇMEDİK CANIMMutlu umutlu içinde okuyorum bugün 1000 adet.Rabbim onunda dileği neyse kısa zamanda kabul etsin inşallah.