Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tubatesbih icin 500 aldim
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.
BENDE 500 OKUDUM.
TUBANIN DILEGI BENIMLE AYNI SANIRIM.
RABBIM BIZLERI SEVINDIRSIN INSALLAH CNM.
yo sıkıntı yok... başınız sağ olsunnn..CNM TEYZEMLERIN CENAZESI VAR DAYISI VEFAT ETTI.
2 GUN SONRA ARAR TOPLU OKUDUKLARINI OGRENIRIM.
YADA ONLARIN YERINE BEN OKURUM OLURMU???
tatlım tuba için okuyoruz. nasıl geçti kontrolun.Hepinizin diline gonlune saglık kızlar allh hepmızın dıasını kabul etsın bnde bbegı sag salım saglıkla kucagıma alımmm banada 500 yaz cnm
tatlım tuba için okuyoruz500....
Buhun gıtcem canım ama kafamı yastıkdan kaldıramıorum ki devamlı yatıom abdest alıpda okuyamıom size bitatlım tuba için okuyoruz. nasıl geçti kontrolun.
abdest almana gerek yok. gusulun varsa sıkıntı değil....Buhun gıtcem canım ama kafamı yastıkdan kaldıramıorum ki devamlı yatıom abdest alıpda okuyamıom size bi
Canım tamam yaz bana 250 taneabdest almana gerek yok. gusulun varsa sıkıntı değil....
tatlım 1 tane bari ya latif dede.. tubba kardeşimiz için çok kişi okumuş olur..
evet tatlımm..hanı cunupluk durumundayken sadece bişi okuyamayız...hemen gusul almalıyız. aretliyken dua okunur..regliyken okunabiliyordu dimi ben okuyorum cunku
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.Canım tamam yaz bana 250 tane