- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah250 tane daha okudum. Toplamda 1000 tane okumuş oldum.
Cnm bekledim arkadaşlar almazsa kalani onlara yazalim okuturum ben.sen 500 er yaz onlara .
Hepinizin diline gonlune saglık kızlar allh hepmızın dıasını kabul etsın bnde bbegı sag salım saglıkla kucagıma alımmm banada 500 yaz cnm
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.250 tane daha okudum. Toplamda 1000 tane okumuş oldum.
tatlım sıra sende allahım seninde kucağını doldursun...sağlıklı, hayırlı, imanlı, alim evlatlar nasip etsin.kan dolaşimin yavas o zaman dedi bana.oncelikle ayaklari isitmamiz lazim vs dedi. bende bi sizlere sorayim dedim. belki olaki gebeyiz ama bilmiyoruz bitkiler düşük yaptirirsa Allah korusun kafam çok karişti
tatlım sıra sende allahım seninde kucağını doldursun...sağlıklı, hayırlı, imanlı, alim evlatlar nasip etsin.
ben onu yaşadım 10 ayda 2 tanebebiş kaybettim...Bana da dua edin lütfen. Sabah lekelenmeyle hastaneye gittim. Düşük tehdidi var. Dualariniza ihtiyacım var allah rızası için.
amiiin amiin ecmain ins Rabbim yuvalarimizi evlatsiz birakmasintatlım sıra sende allahım seninde kucağını doldursun...sağlıklı, hayırlı, imanlı, alim evlatlar nasip etsin.
bana gelmiş sira Rabbimden hayirli saglikli evlat istiyorum. kendim için 1000 aldım
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.500 okudum.
canım durum neeee? doktora gittinmi.500 okudum.
canım durum neeee? doktora gittinmi.
canım durum neeee? doktora gittinmi.
İNŞ CANIM... DİKKAT ET.. BENİM KANAMAM ÇOK OLDU VE DÜŞTÜ...Bir de bazı hamilelerde bu şekilde yerleşme kanamaları olabilir dedi. İnşallah bir daha yaşamam bunu.
İNŞ CANIM... DİKKAT ET.. BENİM KANAMAM ÇOK OLDU VE DÜŞTÜ...
İNŞ CANIMMM.Allaha Şükür çok kanama olmadı öyle.Iİnşallah olmaz da.
Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir çocuk nasip etsin inşallah canım
dinlen canim Allah korusun istirahat et kendini yorma iş bitmez bebegin ve sagligin daha önemliGittim canım kese gayet iyi dedi. Şekli de ölçüsü de iyi herhangi bir sorun görünmüyor dedi. İlaç verdi lekelenmem bitti şu anda allaha şükür inşallah tekrarlamaz.