- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
.canım ekliyorum listenin altına seni...Ben de 500 tane alabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.canım ekliyorum listenin altına seni...Ben de 500 tane alabilirim.
Ben de 500 tane alabilirim.
.canım ekliyorum listenin altına seni...
aldığın sayıyı oku tatlım. eksik olmasın yeter. hemen bitiremiyoz..ben aldığım sayıyı not alıyomm..Ne zamana kadar bitirmem lazım. Bugün bitiririm ben gerçi.
aldığın sayıyı oku tatlım. eksik olmasın yeter. hemen bitiremiyoz..ben aldığım sayıyı not alıyomm..
BENİMDE AYAKLARIM HEP SOĞUKTURkizlar hepinize merhaba :) nasilsiniz ins iyisinizdir. dun forumda tesadufen bir sayfaya denk geldim. bitkilerle gebe kaldigini soyleyen bir arkadas Ankarada lokman hekim diye biri kendi topladigi bitkileri kurutup şikayetinize göre satiyormus. az önce dayanamadim aradım.cikolata kistim var vs dedim.bitkileri eger istersem yollayacaklar. ve bana ayaklarimin soğuk mu yoksa sıcak mi oldigunu sordu. her daim soğuk dedim once isitmamiz lazim dedi ve arpa suyuna oturmam gerektigini soyledi.kizlar ne duyorsunz bu konuda bi bilginiz var mi
kan dolaşimin yavas o zaman dedi bana.oncelikle ayaklari isitmamiz lazim vs dedi. bende bi sizlere sorayim dedim. belki olaki gebeyiz ama bilmiyoruz bitkiler düşük yaptirirsa Allah korusun kafam çok kariştiBENİMDE AYAKLARIM HEP SOĞUKTUR
YANİ ODA VAR.. ALLAH KORUSNkan dolaşimin yavas o zaman dedi bana.oncelikle ayaklari isitmamiz lazim vs dedi. bende bi sizlere sorayim dedim. belki olaki gebeyiz ama bilmiyoruz bitkiler düşük yaptirirsa Allah korusun kafam çok karişti
CNM BENIMDE AYAKLARIM COK SOGUKTUR HIC ISITAMAM.kizlar hepinize merhaba :) nasilsiniz ins iyisinizdir. dun forumda tesadufen bir sayfaya denk geldim. bitkilerle gebe kaldigini soyleyen bir arkadas Ankarada lokman hekim diye biri kendi topladigi bitkileri kurutup şikayetinize göre satiyormus. az önce dayanamadim aradım.cikolata kistim var vs dedim.bitkileri eger istersem yollayacaklar. ve bana ayaklarimin soğuk mu yoksa sıcak mi oldigunu sordu. her daim soğuk dedim once isitmamiz lazim dedi ve arpa suyuna oturmam gerektigini soyledi.kizlar ne duyorsunz bu konuda bi bilginiz var mi
CNM 500 DAHA OKUDUM EKLE LUTFEN.Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.
''Ey Allahım! Senden sabır, temiz kalp, doğru konuşan dil, kabul olunan dua, cenneti kazandıracak amel defteri, helal rızık, devam edici nimet, cennet elbiseleri, hayırlı eş, hayırlı sağlıklı evlat, huzurlu ve bereketli bir yuva, güzel mutlu edecek şeyler istiyorum.Ey ihtiyaçları gideren, ey davetlere icabet eden, ey bela ve yoksullukları gideren, ey sırları ve gizlilikleri bilen, dilediğimi kabul et ve ihtiyaçlarımı gider AMİN."
+VE ICINDEKI DILEKLERININ KABULU ICIN cemre arkadasimiza OKUYALIM.
1- pozitifhatun .....................500
2- @volhat...............................500
3- SENGUL1976 ................1000
4- CReSS_34 ......................1000
5- K kalemero ........................
6- trksng .............................500
7- @gulucukgs.........................1000
8- damla_22 .......................500
9- GURBET KUSU (ayse)...............500
10- U ulukant ...........................
11- Songul................................
12- cemreank .......................
13- tubatesbih ......................1000
14.Zahide................................
15. M minnakkelebekim ......................500
kalan 3000
ZAHİDE VE SONGÜL TEYZELERİNDE OKUCAKMITATLIM 600 DAHA OKUDUM.
Cnm bekledim arkadaşlar almazsa kalani onlara yazalim okuturum ben.sen 500 er yaz onlara .ZAHİDE VE SONGÜL TEYZELERİNDE OKUCAKMI