canm sen benm için 1.000 okudun mu ? sakin ol bekledik haber gelmeyince çıkaralım dedik kusura bakma ekleriz tekrar :) tanımadığımız için oluyor böyle şeyler sen de ben aldım okuyorum biz biliriz ki okundu sıkıntı yok hiç haber gelmeyince ne yapalımgülücük ben niye listede yokum nette giremedim ondan bildirim yapamadım
ben okumasam okumam derimcanm sen benm için 1.000 okudun mu ? sakin ol bekledik haber gelmeyince çıkaralım dedik kusura bakma ekleriz tekrar :) tanımadığımız için oluyor böyle şeyler sen de ben aldım okuyorum biz biliriz ki okundu sıkıntı yok hiç haber gelmeyince ne yapalım
ben okumasam okumam derim[/QUOT
okudun mu yani sen benm için ben sen okumadın diye düşünüp onuda okuyacaktım ?ben okumasam okumam derim
ekliyom senide....gülücük ben niye listede yokum nette giremedim ondan bildirim yapamadım
okumuş canım ben ekstra 1000 almıştım onu okumadımokudun mu yani sen benm için ben sen okumadın diye düşünüp onuda okuyacaktım ?
ama mutlaka bildirim ver...ekliyom senide....
ilk sen bitirdin maşallah.miskamber arkadaşımız için 1.000 adet ya latif okudum.
t.ederim canım. Allah hepimizin kalbine göre versin. müsait olduğumda okumaya çalışıyorum. birazdan yine eklerim senin sayından düşeriz. (okumaya devam ediyorum)ilk sen bitirdin maşallah.
ok sağol tatlım.t.ederim canım. Allah hepimizin kalbine göre versin. müsait olduğumda okumaya çalışıyorum. birazdan yine eklerim senin sayından düşeriz. (okumaya devam ediyorum)
miskamber arkadaşımız için 1.000 adet ya latif okudum.
t.ederim canım. Allah hepimizin kalbine göre versin. müsait olduğumda okumaya çalışıyorum. birazdan yine eklerim senin sayından düşeriz. (okumaya devam ediyorum)
canım miskamber arkadaşımız için 1.000 adet okumuştum. + 2.041 adet daha okudum. toplam 3.041 adet okumuş oldum. Allah kabul etsin, hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.ok sağol tatlım.
canım eklediklermiz hep geri bildirim vermediler .. o yüzden yeni kişi eklemedim.@gulucukgs beni ne zaman ekleyeceksiniz bir sonraki listeye mi?
ne kadar çabuk ilerlemişsiniz. beni ekleyin yazdım ve sonra giremedim siteye eklendiğimi görseydim hemen okurdum zaten ama siz paylaşmışsınız heralde onuda kusura bakmayın. giremediğim sadece bi kaç saat
şimdi miskamber için okuyoz. sende varsın listede
ben göremiyorum kendimi listedesıra @miskamber da ve dileği:
sağlıklı, hayırlı bir bebiş istiyo.
1.@gulucukgs 3.600 okundu
2.@adrenalin85 1.000
3.@kalemero 1.000
4. @miskamber 1000
5.@mutlu-umutlu 1.000 okundu
6.@babamın_kızıyım 3041 okundu
7.@esmaonur 1.000
8.@ersu 1.000 okundu
9.@eymen4545 1.000
10.hoppacuppa 1.000
11.esma73 1000
12.@gsx 1000 okundu
kalan 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?