Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek tek baksana doğru işaretlemişimmisen yazmışsın canm :) bende sana msj attı zannettim :) bişey olmaz
tamm canm bakıyorumtek tek baksana doğru işaretlemişimmi
4 kişiden haber bekliyoruz liste bitmeden diğerine geçmeyelim dedik ama okunur bence onlar okumuşlardır geri bildirim yapmamışlardırmiskamber kardeşimize bugün içinde okunacak değil mi.
canım öle karışıklık olmazmıkimiskamber kardeşimize bugün içinde okunacak değil mi.
canım öle karışıklık olmazmıki
canm bildirimleri geldiğinde hemen başlayacağız ama 3 kişiden sanırım haber alamıyoruz onu tekrar aramızda paylaşabilirzbenim kastettiğim okumayanlara bir gün daha süre mi verilecek, yoksa hemen bildirimleri gelince bugün içinde başlanacak mı.
tatlım bildirim verdiklerinde hemen dua edip başlıcaz. diğer arkadaşa. miskiamberebenim kastettiğim okumayanlara bir gün daha süre mi verilecek, yoksa hemen bildirimleri gelince bugün içinde başlanacak mı.
canm bildirimleri geldiğinde hemen başlayacağız ama 3 kişiden sanırım haber alamıyoruz onu tekrar aramızda paylaşabilirz
paylaştık kalemero 2000 alrı bende 1000 canım.Tamam paylaşalım bence :)
Tamam paylaşalım bence :)[
mutlu-umutlu istersen sana benimkinden 1.000 verebilirim başkasının duasını almayı çok istiyorum :)
tamm canım çok saol size güzel evlatlar bana hayırlı bir eş dileyin Rabbim dualrımızı kabul etsin :)alayım güzel kardeşim :) 1.000 tane çekince bildirim yaparım inşaallah