güle güle tatlım.. arada gel özletme kendini... allah yolunu işlerini açık etsin....rabbim darda koymasın.. allaha emanet ol.,Arkadaşlar bu akşam şöyle bir düşündüm taşındım ....Dua etmek gibi insana faydalı bir eylem olamaz tabii ki ama son günlerde duaları yetiştireyim, bildirimleri kaçırmayayım vs amacıyla çok fazla KK ya takıldığımı ve takıldıkça konudan konuya atlayıp günlük işlerimi boşladığımı, diğer topiklerde insanların sorunlarına dair yazdıklarını okudukça da çok etkilenip negatif enerjiyle dolduğumu hissettim yoğun bir şekilde.
O yüzden bir ara vermenin bana iyi geleceğini düşünüyorum. Dolayısıyla bitmek üzere olan listelerden çıkıp, bitmesine süre olan listelerde de okumalarımı elimden geldiğince önceden tamamlayıp çıkma kararı aldım. Biraz evime ve kendime yönelmek istiyorum açıkçası. Elbette ki bu, dua etmeyi bıraktığım anlamına gelmiyor. Hepiniz dualarımda olacaksınız yine...Ki ara ara uğrayıp kumbaraya eklerim yine...
Bu topikte bulunduğum süre içerisinde dualarını esirgemeyen her arkadaşımdan Allah razı olsun. Herkes hakkını helal etsin. Benden yana hakkım geçen biri olduysa da hakkım helal olsun. Allaha emanet olun. Rabbim "gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin!!! "
Amin !!!
Ben şimdiden kalan arkadaşların niyetine yaptığım okumaları yazıyorum. Allah kabul etsin.
10- U ulukant ...........................1100
11- Songul................................... 1000
12- A akimel .............................1000
13-cemreank .........................1000
14-tubatesbih ........................ 1000
500 aliyorm bndeee
SONGUL BANA 600 OKUDU.EKLERMISIN ??@GULUCUKGS CNM
ammiin ammiiin amiiinn allah razı olsunnn inşallaaaaaaahhhhhay canım allah yardım etsin.. inş tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur. mart ayı bizim için üreme ayı olur...
ammiin ammiiin amiiinn allah razı olsunnn inşallaaaaaaahhhhh
KIZLAR DUAMA KATILIN LUTFEN.HAYIRLI SAGLIKLI BIR BEBIS ISTIYORUMKizlar yasin ve mubin duasi okuyalimmi bi seferde
Cok ıyı olur canımKizlar yasin ve mubin duasi okuyalimmi bi seferde
Tatlım haftasonları ben giremiyomya.. Siz eklesenız olurmu@gulucukgs CNM KOMSUM ZAHIDE 2.000 YA LATIF OKUDU BENIM ICIN EKLERMISIN????
Ailen nerde peki tatlımKIZLAR DUAMA KATILIN LUTFEN.HAYIRLI SAGLIKLI BIR BEBIS ISTIYORUM
VE HAYIRLISIYLA ARTIK AILEME KAVUSMAYI DILIYORUM 5 YILDIR HIC GORMEDIM ONLARI COK OZLEDIM.
DUA EDIN RABBIM YA LATIF ISMI HURMETINE KAVUSTURSUN IKI HASRETIMEDE.
cnmben tüm sıradakilere 500 okudugumu söylemişitm yaa yazmıstım daha önceki sayfalaraKIZLAR DUAMA KATILIN LUTFEN.HAYIRLI SAGLIKLI BIR BEBIS ISTIYORUM
VE HAYIRLISIYLA ARTIK AILEME KAVUSMAYI DILIYORUM 5 YILDIR HIC GORMEDIM ONLARI COK OZLEDIM.
DUA EDIN RABBIM YA LATIF ISMI HURMETINE KAVUSTURSUN IKI HASRETIMEDE.
Ailem İzmirde ben fransadayim buraya gelin geldim izmirden.ama turkiyeye giriş iznimi alamiyorum cnm.iki hasretimde beni çok yordu bu gurbette.bebiste yok malesef.ailemde yok.5 yil olucak .Ailen nerde peki tatlım
Tmm cnm gulucukgs eklememis ben bugün duzenlerim sayfayi.cnmben tüm sıradakilere 500 okudugumu söylemişitm yaa yazmıstım daha önceki sayfalara
AMINNN SAGOL CNM INSALLAHHHHHHcanim ben sana 500 okumustum , 250 daha alayim ins sag salim ailenede bebegine de kavusursun en tez zamanda insGURBET KUSU
Sağol cnm inşallah Rabbim okuyanlardan razi olsun.okunanlar hurmetine aileme ve bebegime kavusurum inşallah..300 daha okudm Allah yardımcın olsun cnm
ben aliyorim canm kalan 350 yi. bizim dua etmemiz belki ins daha etkili olur senin kendine etmendenKalani ben okuyayim alan yoksa bana yaz @gulucukgs cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?