- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 bitti görüşürüz 500 yazın banakıyamam sana.... kaç haftalıksın...
500 aldm
400 SONGUL ALDI @gulucukgs CNM EKLERSIN.
8 bitti görüşürüz 500 yazın bana
GURBET KUSU için 1000 adet okudum. (yeni listeyi hazırlamadım belki çıkarılacaklar vs olur diye.) Eklersiniz.
SAGOLUN KIZLAR RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH.GURBET KUSU icin 500 okudum
ay allahım sen koru... ttalım allah yardım etsin..Kızlar ne olur bana dua edin yarin cok onemli ve cok buyuk bir toplantiya katilicam işi benden kese bilirler 80 kişi ev kecindiriyor hepsi işsiz kalir yoksa
GURBET KUSU için 1000 adet okudum. (yeni listeyi hazırlamadım belki çıkarılacaklar vs olur diye.) Eklersiniz.
GURBET KUSU icin 500 okudum
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.SUKUR SIRA BANA GELEBILMIS.KIZLAR BENDE KENDIME 500 ALDIM.
canim bende senin icin 500 aliyorum ins rabbim ne dilegin varsa hayirla kabul etsinSUKUR SIRA BANA GELEBILMIS.KIZLAR BENDE KENDIME 500 ALDIM.
canim bende senin icin 500 aliyorum ins rabbim ne dilegin varsa hayirla kabul etsin
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.1000 musculin ayse
ay canım allah yardım etsin.. inş tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur. mart ayı bizim için üreme ayı olur...9- @@masculin (ayse)...................500
10- @@ulukant ...........................500
11- Songul................................... 500
12- @@akimel .............................500
13- @@cemreank .........................500
14- @@tubatesbih.........................500
kızlar sıradaki tüm arkadaşlar için okudum ben listeden cıkıyorum.Sıra geldiği zaman eklersiniz.tüp bebek tedavisine başlayacam kendi evimde olamayacagım için düzenli okuyamayabilirim.hakka girmek istemiyorum.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun.hakkınızı helal edin dualarınızda benide anmayı unutmayın