Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey yapmana gerek yok tatlım. Hergün düzenli olarak okuma yapabileceksen listemizde seni de görmekten mutlu oluruz ...Kizlar bnde araniza katilnak istiomm duaniza bnide almaniz icin ne yapabilirimm
Tabiki canim ben 3 bebegimi kaybettim hayirli evlat icin dua istiyorum birbirimizin dualarinda bulusalim insallah bugun veya yarin icin ne okucazBirşey yapmana gerek yok tatlım. Hergün düzenli olarak okuma yapabileceksen listemizde seni de görmekten mutlu oluruz ...
ay cnm cok tskr ettigimi soyle hepsine cnm insallah o temiz kalpler hurmetine dilegimiz temiz bir minigimiz olsun insallah...Canim senin duani 5 arkadaşa böldük 5 kişi okudu ve kalbi cok temiz cok deyer verdiyim arkadaşlarim rabbim kabul etsin inşallah
Tamam canım ekledim senide dua ya mutlaka katıl ki sonra dua almıyorsun diye sorun olmasın. Hem kimin kime yaptığı dua kabul olur bilemeyiz henüz dua ya karar veremedikTabiki canim ben 3 bebegimi kaybettim hayirli evlat icin dua istiyorum birbirimizin dualarinda bulusalim insallah bugun veya yarin icin ne okucaz
Cok saol cnm allahim hepimizin dualarini kabul etsinnTamam canım ekledim senide dua ya mutlaka katıl ki sonra dua almıyorsun diye sorun olmasın. Hem kimin kime yaptığı dua kabul olur bilemeyiz henüz dua ya karar veremedik