Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım fetih Suresi 1.ayeti ayet anlamındaArkadaşlar regl iken de okunabilecek bir dua olması talebini de unutmayalım ... Ayet olursa muaflık sözkonusu değil mi?
Evet canım ben de öyle biliyorum. Yoksa Fetih suresinin ilk ayetini okumak beni çok rahatlatıyor normalde...Evet canım fetih Suresi 1.ayeti ayet anlamında
Dua anlamında olmadığı için onu adetliyken okuyamayız
esma çekelim benceKIZLAR YENİ LİSTEMİZ AMA HENÜZ DUA MIZ BELLİ DEĞİL
1--UMUTSUZCUK....
2--GULUCUKGS......
3--YASEMİN............
4--VOLHAT.............
5--Z_İPEK...............
6--BELİNYESİLA...
7--CRESS_34..........
8--KALEMERO.......
KIZLAR BENiDE EKLEYİN YAZDIĞINIZ SIRAYA GÖRE LİSTEMİZİ YAPTIM
DUA YA KARAR VERELİM
tmm cnm inş.Rabbim ellerimizi boş çevirmesinyarın başlarız kızlar okumaya....
Kizlar liste bitiyor yeni listede beni unurmayin :)
Bu arada ne okuyacagiz karar verelim
CReSS_34 İçin 100 İhlas Suresi okudum
@gulucukgs listeyi yaparmısın telefondan girdiğim için yine takıldı alıntı yapamıyorum
Kızlar adetliykende okunan birsey okuyalım muaf olan arkadaşların içine sinmiyor onlar okuyamadan liste bitti
beni de unutmayın yeni listede
beni de unutmayın
Benide unutmayin cok huzurlu oluyorum
Dün giremedm eşim ameliyat oldu bugün eve çikardilar kusura bakmayın kızlar
Ben de Esma çekmeyi özledim :) Şuan okuma gruplarım içinde hiç Esma yok, olsa sevinirim yani ...Bu arada çok geçmiş olsun eşine de trksng . Acil şifalar dilerim.
kızlar 3025 tane el mucib ya allah çekelim.beni hiçççç unutmayınn kızlarrrr
Canim okudukca mi eklicez yoksa herkes 3025mi okuyacakkızlar 3025 tane el mucib ya allah çekelim.
duaların kabulü için
umutsuzcuk arkadaşımız için okuyoruz.
1-umutsuzcuk
2-yasmin5846
3-volhat
4-z_ipek
5-belinayesila
6-CReSS_34
7-gulucukgs
8-kalemero
9-trksng
Benim bircok arkadasimin esi bu ameliyattan oldu ve 2 ay sonra hamilelik haberlerini aldik hep Allahim sana da yasatsin insallah..Saolun kızlar varikosel ameliyatı oldu inşallah tez vakitte şifa bulur
Allah razı olsun canım inşallah :)Benim bircok arkadasimin esi bu ameliyattan oldu ve 2 ay sonra hamilelik haberlerini aldik hep Allahim sana da yasatsin insallah..
Gecm8s olsun