- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.004
Canım 180 az diye böyle yaptık hem Rabbimiz in adını fazla zikretmenin faydası olur diye düşündümCANIM BÖLE OLMAZ BELLİ Bİ SAYISI VAR.. 180 DEFA OKUSUN HERKES
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 180 az diye böyle yaptık hem Rabbimiz in adını fazla zikretmenin faydası olur diye düşündümCANIM BÖLE OLMAZ BELLİ Bİ SAYISI VAR.. 180 DEFA OKUSUN HERKES
Canım herkes adetliykende okunan esma olsun dedi hem fazla zikretmenin ne zararı olurki bu defa da bekliyecegiz şu kişi 180 okudumu okumadımı diye ama böyle çabuk ilerliyor listeKIZLAR SAYFA ÇOK KARIŞMIŞ BEN Bİ LİSTE YAPIYORUM ŞİMDİ SEMİ OKUYALIM AMA HERKES 180 DEFA OKUSUN BİR GÜNDE.
LÜTFEN LİSTE KARIŞMASIN.
HER KAFADAN BİR SES ÇIKMIŞ...
HEM LİSTEYİ BEN YAPMIŞTIM. BAYA KARIŞMIŞCanım 180 az diye böyle yaptık hem Rabbimiz in adını fazla zikretmenin faydası olur diye düşündüm
LİSTENİN EN SON HALİ BU TATLIM...Canım herkes adetliykende okunan esma olsun dedi hem fazla zikretmenin ne zararı olurki bu defa da bekliyecegiz şu kişi 180 okudumu okumadımı diye ama böyle çabuk ilerliyor liste
TAMAM CANIMCanım herkes adetliykende okunan esma olsun dedi hem fazla zikretmenin ne zararı olurki bu defa da bekliyecegiz şu kişi 180 okudumu okumadımı diye ama böyle çabuk ilerliyor liste
BİR GÜN GİRİP 10 GÜN GİRMİCEKSEN HİÇ EKLEMEYELİM. HERGÜN 1 TANE BİLE OLSA ÇEKben de okudum beni de dualarınıza katarsanız sevinirim
ne kadar okudun pekiben de okudum beni de dualarınıza katarsanız sevinirim
Canım umutsuzcuk un listesinde el mucibi cekiyoruz diye başka esma yapalım dedik suan 12 kişiyiz 12*180=2.160 okunmuş oluyor az diyeLİSTE ÇOK KARIŞMIŞ YA...180AZDI MADEM YA MUCİB ÇEKSEYDİK OZAMAN..
BEN SABAH8 TEN AKSAM 6 -7 KADAR BURDAYIM..girerim her zaman ama siz her daim burada oluyor musunuz ki ben genelde akşamları burada daha iyi bulunurum
DAHA FAZLADA OKUYABİLİRSİN CANIM180 yazdınız ya okudum
CANIM BEN LİSTEYİ DÜN YAPMIŞTIM. NEDEN DEVAMLI LİSTE YAYINLIYOSUN BEN ONU ANLAMADIM. BEN ÇIKAYIM İSTERSİN SEN LİSTEYİ YÖNET.. YADA BANA DE. OLMAMIŞ LİSTEN BEN AL DERİM SANA LİSTEYİ. HADI BEN KAÇTIM LİSTEYE GİRMİCEM ARTIK DEMEMİ İSTİYOSUN. BUNUMU İSTİYOSUN ANLAMADIMKİ.Duaya katılan arkadaşlar sizde kararınızı söyleyin gulucukgs le tartışıyor gibi olmayalım biz liste nasıl olmuş sayı çokmu
KIZLAR SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZIN DUASI İÇİN 5.000 YA SEMİ OKUYORUZ.
Ya Semi; Duyan işiten anlamına gelir.
Duaların kabulü için okunur
UMUTSUZCUK için okuyoruz. UMUTSUZCUK'UN gönlünden geçen dua için diye niyetlenip okuyabilirsiniz...
1--UMUTSUZCUK....500
2--VOLHAT.............500
3--Z_İPEK...............
4--SENGUL1976.....
5--YASEMİN..........500
6--GULUCUKGS....
7--CRESS_34..........
8--KALEMERO.......
9--TRKSNG............
10-CEMREANK....
11-MASCULİN....
12-DAMLA_22.....