Merhaba bir kisi 1000 ya latif cekiyor eksiz (ya latif ya latuf olarak) tahmini 10-11 dk suruyor salavatta 100 adet cekiliyor ezberinizdeyse 20-30 dk falan suruyor degilsede max 40 dk surerki zaten bir kac okuma sonrasi ezberleniyorkızlar konu gerçekten çok güzelmiş. ama ben hala anlayamadım nasıl olduğunu, bir kişi mi 1000 latif ve 100 salavat okuyor?
eğer böyleyse bu biraz zor gibi görünüyor. eğer 10 kişilik yapacaksanız diyelim ilk sıradaki arkadaşa okuncak, o zaman toplam 10 kişi olduğu için herkese 100 ya latif 10 salavat düşüyor bu şekilde okunsa daha iyi olmaz mı? hem çabuk biter.hem de tek kişiye çok yük binmez.
Lilyum icin okudum RABBİM kabul etsin insallahArkadaslar 10 kisi olduk cok sukur bugun ilk siradaki arkadasimizla baslayalim yeterince bekledik baska gelen olmaz sanirim
Dua cok uzun surmuyor en cok 2 gune tamamlayalim
Allah dualarimizi kabul etsin
1000 adet ya latif cekip (ya latif ,ya latif olarak)bitince 100 adet salavati fatih okuyoruz
LILYUM DELISI ARKADASIMIZIN DUASI
Rabbimin rizasini ve dünya ve ahiret mutlulugu istiyorum canim benim . Insallah hepimiz de Rabbimizin sevdigi kullarindan oluruz
Allah razı olsun şimdiden
- Z zencefiltarcin OKUNDU
- O Ozzgeee OKUNDU
Hannaz hasbeee OKUNDU gulbera OKUNDU esmaaaaalarrr OKUNDU TEKPRENSES OKUNDU - I Irmak-986
- @msgulerrOKUNDU
- A arkadasimes
Rica ederim canım benim özür dilenicek bişey değil bu saglik olsun...Z zencefiltarcin senden ayrıca özür dilerim,
Cnm benim hatam cok ozur dilerim hakkini helal et bi sorun sebebiyle bilgisayardan yapamadim listeyi 3 gundue cepten hazirliyorum biraz zor oluyor o sirada kacirdim sanirim seni 5. Siraya ekliyorum cnmcnm ben bugün giremedim ilk arkadasa okudum yalnız adım listede neden yok anlayamadım , 5. sıradaydım
Ozur dileyecek bise yok cnm dua bu yardimcida olalim su an ne kadar okudun bilmiyorum ama sen yaz ben tamamlamana yardim ederim cok gecmis olsun Allah sifa versinSelam arkadaşlar unutmuş değilim sakın beni listeden çıkarmayın , çok kötü grip oldum hiç iyi değilim , bi ben kalmışım farkındayım , bu gece okur teslim ederim yarın sağlıkla kalın , gerçekten Özür dilerim
yok cnm Estağfirullah sona ekle beni vardır bunda bi hayır :) Telden cok zor oluyor cok haklisin cnmCnm benim hatam cok ozur dilerim hakkini helal et bi sorun sebebiyle bilgisayardan yapamadim listeyi 3 gundue cepten hazirliyorum biraz zor oluyor o sirada kacirdim sanirim seni 5. Siraya ekliyorum cnm
olmaz oyle sey seni kendi sirama alir kendimi sona eklerim gerekirse nasibin o senin yazmistin zaten arkadaslarinda bise diycegini sanmam ama olmaz diyen olursa 2. Siraya alirim opuyorumyok cnm Estağfirullah sona ekle beni vardır bunda bi hayır :) Telden cok zor oluyor cok haklisin cnm
sagol cnm acelem yok :) tsk ederim Allah razı olsuntubatesbih sıramı alabilirsin , sıramı sana verebilirim ,
Canim hic geeek yok ben kendi sirami veririm gonuller bir olsun rabbim kabul etsin bana 3. Olmus besinci olmus ne olucaktubatesbih sıramı alabilirsin , sıramı sana verebilirim ,
Benim sıramıCanim hic geeek yok ben kendi sirami veririm gonuller bir olsun rabbim kabul etsin bana 3. Olmus besinci olmus ne olucak
Cnm sen siranda kal yarin yeni listede 2 ye onu alicam ben benim okumaya gayret ettigim bir dua zaten sonda olabilirim hic onemli degil baska acelesi olan bir arkadas olur oncelik isterse sende onla degisirsinBenim sıramıtubatesbih e ver beni en sona yaz ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?