- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
Rabbimin rizasini ve dünya ve ahiret mutlulugu istiyorum canim benim . Insallah hepimiz de Rabbimizin sevdigi kullarindan oluruzcnm duan nedir , müsaitken okuyayım kumbara yaparım
Allah razı olsun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbimin rizasini ve dünya ve ahiret mutlulugu istiyorum canim benim . Insallah hepimiz de Rabbimizin sevdigi kullarindan oluruzcnm duan nedir , müsaitken okuyayım kumbara yaparım
Ekliyorum cnm hosgeldinbende katılabilir miyim listeye :)
Cnm cok az kisiyiz diye baslayalim demedim az faha bekleyelim olmadi baslarizKızlar durum ne okumayacakmıyız?
Benide ekler misiniz
beni de ekler misiniz
Hosgeldin cnm eklerimCnm benide eklermisin
Arkadaslar 8 kisi olduk cok sukur bugun ilk siradaki arkadasimizla baslayalim yeterince bekledik baska gelen olmaz sanirim
Dua cok uzun surmuyor en cok 2 gune tamamlayalim
Allah dualarimizi kabul etsin
1000 adet ya latif cekip (ya latif ,ya latif olarak)bitince 100 adet salavati fatih okuyoruz
LILYUM DELISI ARKADASIMIZIN DUASI
Rabbimin rizasini ve dünya ve ahiret mutlulugu istiyorum canim benim . Insallah hepimiz de Rabbimizin sevdigi kullarindan oluruz
Allah razı olsun şimdiden
Cnm yukarida yazgigim gibi kisi basi (yani herkesin sayisi 1000 esma 100 salavat seklinde) 1000 adet esma (ya latif )ve 100 adet salavat i fatih okuyoruz max 2 gunde bitirelim diyoruzCabim bende katılmak istiyorum ama başka dualarimda var bir kişi günde kaç tane okuyacak bilgilendirebilir misin ona göre katılacağım.