gerçekten bu son yazışım sana Allah benim içimi biliyor. ben istemeye istemeye listeden ayrılıcam dedim yeni kişiler eklenirse istemeye istemeye okucam değil bir daha oku ithamlarda bulunmadan önce. o kişi sayısını şu amaçla söyledim hazirandan beri burada okuma yapıyoruz. burayı takip ediyorum sürekli ve ya okuyamazsam diye sorumluluk duyuyorum. artık okumalar güzelce bitsin ayrılalım istiyorum. uzadıkça listeden ayrılan çok oluyor. senin gönül koyma hakkın yok çünkü ben benden bağımsız fikrim alınmadan listeye alınan hem de liste zaten bitmeye yaklaşmışken alınan birine dua etmek zorunda değilim. okursam zaten hayrına okumuş olurum. her ben listeye eklendim ben de dua istiyorum diyenin gönül koyma hakkı mı var şimdi? ayrıca birine yardım amaçlı okuyacaksa o gönül işidir. bu bir liste ve burada gönül dışında sorumluluk da var.
bu yazdıklarımdan sonra hala kendini haklı görüyorsan benim günahımı alıyorsundur artık zaten bir şey diyemiyorum. sana bile yazmadığım şeyi orada sadece fikrimi yazdım hayatımda bazı yoğunluklar var diye alıntılayıp gönül işi falan yazman zaten hoş değildi. neyse daha fazla tartışmıcam Allah hepimize hayırlı iş nasip etsin.
Umarım yazdıklarınızı baştan sona okumuşsunuzdur. Umarım... Daha size hiç bir şey demiyceğim çünkü. Daha doğrusu diyemeyeceğim. Cevap bulamadım.
Umarım yazdıklarınızı baştan sona okumuşsunuzdur. Umarım... Daha size hiç bir şey demiyceğim çünkü. Daha doğrusu diyemeyeceğim. Cevap bulamadım.
Umarım yazdıklarınızı okumuşsunuzdur. Umarım... Daha size hiç bir şey demiyceğim çünkü.
Ayrıca nacizane fikrimi söylemek istiyorum ve lütfen yanlış anlaşılma olmasın özellikle yeni katılmak isteyen arkadaşlar. ben listenin tamamen bitirilmesi taraftarıyım. yeniden okumak isteyenler yeni bir başlık altında ya da buradan yeni liste oluşturarak devam edebilirler.. sizler ne düşünüyorsunuz acaba?
1) Lilruba............................. 370 Okunacak,
2) Monarkkk.........................370 Okunacak,
3) Cesmi_naZ...................... 370 Okunacak,
4) Nara87........................... 370 Okunacak,
5) perican55........................ 370 Okunacak,
6) Limonlu_Cheescake........ 370 Okunacak,
7) buradilmen...................... 370 Okunacak,
8) berirem........................... 370 Okunacak
9) Kelebekcim...................... 370 OKunacak,
10) Dior34 ............................. 370 Okunacak
11) Debusi............................... 374 Okunacak,
12) yedinoktabes……………. 370 Okunacak,
fnkfnk ve havvayunus olmadığı için 4444 sayısını 12 bölüyorum bilginize...
başlangıç 27 eylül Bitiş 2 ekim
Hepinize şimdiden teşekkürler...
DUAM hayırlısı ile sevebileceğim bir işimin olması ve ailemin sağlıklı olmasıdır.AMİNNN....1) Lilruba............................. 370 Okunacak,
2) Monarkkk.........................370 Okunacak, Okundu
6) Limonlu_Cheescake........ 370 Okunacak,Okundu
11) Debusi............................... 374 Okunacak,
başlangıç 24 eylül Bitiş 2 ekim
Canım nasılsın keyfin nasıl? Herhangi bir gelişme var mı işle alakalı?
DUAM hayırlısı ile sevebileceğim bir işimin olması ve ailemin sağlıklı olmasıdır.AMİNNN....
canım son gün perşembe akşamı demiştim...bitiremezsen mesaj atarsın yardımcı olurum...Kizlar ben isten gucten okuyamadim son gun ne zmn bana yardimci olabilirmsnz bekletmeyim bitirelim.
1) Lilruba............................. 370 Okunacak,
2) Monarkkk.........................370 Okunacak,okundu
6) Limonlu_Cheescake........ 370 Okunacak,okundu
11) Debusi............................... 374 Okunacak,okundu
başlangıç 27 eylül Bitiş 2 ekim