- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.525
Hayırlı İş Rızık Kapısı için 4444 Salat-ı Tefriciye......
DUA LİSTEMİZ:
FNDKFNDK İÇİN OKUYORUZ.....
Başlangıç-Bitiş Süresiazar günü başlıyoruz….Perşembe günü akşamına kadar….
1) Lilruba............................. 275 okunacak
2) Fndkfndk.......................... 275+44 okunacak
3) Mavigece07...................... 275 okunacak
4) Monarkkk......................... 275 okunacak
5) Cesmi_naZ...................... 275 okunacak
6) Nara87........................... 275 okunacak
7) perican55........................ 275 okunacak
8) özgem81......................... 275 okunacak
9) Limonlu_Cheescake........ 275 okunacak
10)buradilmen...................... 275 okunacak
11)berirem.......................... 275 okunacak
12)Sottile............................. 275 okunacak
13)buujuu............................ 275 okunacak
14)yagmurlu_ist.................... 275 okunacak
15)Kelebekcim...................... 275 okunacak
16)Dior34 ............................. 275 okunacak
HatunlarBallarım….
Allah hepinizden razı olsun…..benim okumam bitti….Allahım sizinde dualarınızı hayırlısıyla okuyup bitirmemizi nasip etsin……Fndkfndk için başlıyoruz İnşallah….Fndkcım hakkını helal et 1 gün gecikmeli başlıyoruz….
Nurhayal sayesinde….hiçbir bildirimde bulunmadı….kulübe girdiği halde…sayı önemlidir diye bekledim….ama maalesef…onu listeden çıkardım arkadaşlar…bu kadar insanında hakkına girdi…
Arkadaşlar fndk cumartesi günü kpssye girecek o nedenle perşembeye kadar mutlaka bitirmemiz gerekiyor....okumakta sorun yaşayan olursa önceden haber versin olurmu lütfen......
Fndkcım niyetini duanı yaz kuzum.....onlarıda ekleriz......yüreğinizden öpüyorum hepinizi.......
Allah hepinizden razı olsun…..benim okumam bitti….Allahım sizinde dualarınızı hayırlısıyla okuyup bitirmemizi nasip etsin……Fndkfndk için başlıyoruz İnşallah….Fndkcım hakkını helal et 1 gün gecikmeli başlıyoruz….
Nurhayal sayesinde….hiçbir bildirimde bulunmadı….kulübe girdiği halde…sayı önemlidir diye bekledim….ama maalesef…onu listeden çıkardım arkadaşlar…bu kadar insanında hakkına girdi…
Arkadaşlar fndk cumartesi günü kpssye girecek o nedenle perşembeye kadar mutlaka bitirmemiz gerekiyor....okumakta sorun yaşayan olursa önceden haber versin olurmu lütfen......
Fndkcım niyetini duanı yaz kuzum.....onlarıda ekleriz......yüreğinizden öpüyorum hepinizi.......
Son düzenleme: