Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

aman be canım olsa bir dert olmasa ayrı bir dert benim odunumda yok aslında biz ayrıldık hala whatsuptan karşılıklı durum güncellemesi yapıyoruz.bu hem hoşuma gidiyo hemde sinirimi bozuyor. biz ayrıldık 3 aydır beni hala ne aradı ne sordu insan hiç mi merak etmez bu nasıl sevgi hala mesaj atmıyor ya öyle bir sinirim bozulduki ağladım bir sürü :2: bende düşünüyorumki acaba onu istemekle hata mı ediyorum .onu unutmak içinde dua ettim ama beceremedim unutmayı işte halim ortada salak salak whatsupp a bakıyorum online mı diye hey Allah ım ne günlere kaldık

benimki başak burcu canım kusura bakma çok doluyumda bir söyle bin ah işit kıvamındayım
birde ben kafama bişeyi taktığım zaman anca uyku ilacı alıp bazen onu alsamda uyuyamıyorum ilaç alıncada çalışırken ertesi gün ağırlık oluyor hemde zor uyanıyorum o yüzden ilaç almadan uyumaya çalışıyorum ben bu kadar kafama takan biriyim o da öyle dünya yansa içinde bezim yok kıvamında biri biz evlensek mesela kıçını döner uyur o :2:

anlıyorum seni...ama böylede sürmez değilmi....... üstelik de balıksın kafan karışıyordur iyice.....

peki evlilik için ciddi düşünebileceğin biri miydi.....burcu kova,koç olsaydı dayanamaz arardı kuzum.....

ben düşünüyordumda onun için evlilik için erkendi hak vermiyorda değilim yaşı benden küçüktü evlenmek istiyorum diyordu ama 3 sene mi sürer 5 senemi artık Allah bilir ama zaten ayrıyız zaten

ayrıca aramamasını burcuna bağlamıyorum. normal bir insan arar yani .cins işte. sence vazgeçmelimiyim artık onun dönmesi için dua etmeyi bıraksammı diye düşünmeye başladım .böyle kafam karışıyo işte

ben düşünüyordumda onun için evlilik için erkendi hak vermiyorda değilim yaşı benden küçüktü evlenmek istiyorum diyordu ama 3 sene mi sürer 5 senemi artık Allah bilir ama zaten ayrıyız zaten

neyin ne olacağını....kimin için kim hayırlı Allah bilir şüphesiz.....ama sana dostça şunu söyleyebilirim....sonunu görmediğin sevgiye teslim etme kendini....

duygular yanıltır bazen kör eder insanın gözlerini...ama bittiyse bişeyler yada bitmesi gerekiyorsa bitmeli ve önüne bakmalı....yoksa sadece zaman kaybı...

sorun şu ki ben onu seviyorum bilmiyorum ama bugünlerde bir karar versem iyi olacak

sorun şu ki ben onu seviyorum bilmiyorum ama bugünlerde bir karar versem iyi olacak

seni anlıyorum....yıllar önce bende böyle bir belirsizlik içindeydim....ama sevmek demek de herşey demek değil be gülüm...tabi neden ayrıldınız bilmiyorum...

ama derim ki eğer problem vardıysa çözülemeyecekse arkana bakma......Allahtan hayırlısını dile...

doğru söylüyorsun.mesela şimdi benim sıram geliyor tefriciyede ben acaba onu mu istesem yoksa hayırlısıyla evlenmeyi mi istesem diye düşünüyorum.
kafam öyle karışıkki bunun için istihareye yattım daha önce pek anlam veremedim.tekrar yatmayı düşünüyorum birde uyuyamıyorum istihareye yatınca sen yatarmısın içinden gelirse tabi çünkü insan üşenebiliyor benim gibi

canım üşenmem ama vebalinden korkarım böyle şeylerin....neden dersen gördüklerim sonuçta seni etkileyecek...iyi yada kötü.....ama herkesin yatmaması gerekiyor diye düşnüyorum ben.......bir de açık söyleyeyim nasıl yapılması gerektiğini bilmiyorum.....çok önce yapmıştım ama.....sanırım 7 gün üstüste rüya için yatmak gerekiyor.....

canım ben yeni bir istihare öğrendim onu uyguladım fakat ben hislerimden dolayı anlayamıyorum rüya görsemde olumsuza yormak istemiyorum işin içine hislerim karışıyor.birde rüyayı gördüğünde ne hissettiğinde önemli mesela kötü hissedersin bunu o işin hayırsız olduğuna yorarlar.eğer yapabilirsen çok sevinirim

bahsettiğim istiharede şöyle yazıyı alıntıladım canım

"Yıllardır uyguladığım istiharelerden biridir.Sayısı ile ilgili pekçok farklı görüş var.Ben hep 9 kez okuyorum,tabiki abdestli ve konuşmadan.Evet gerçekten bir iç ses cevap veriyor gibi oluyor sanki.Yalnız çok sık yani en azından herşey için yapıldığında etkisini kaybediyor gibi durumlar yaşadım ben,belirtmek isterim.
ELA YALEMU MEN HALAK VE HÜVEL LATİYFUL HABİR."

canım o zaman istersen haftasonunu bekleyelim...sen bana neler yapılması gerekiyor yaz.....ama dediğim gibi olumsuz bişey görmekten bende korkarım...

istersen hemen sana söz vermiyim....biraz düşünelim.....

aaaaa.....rüyaya yatılmıyor mu...

canım ben zaten etkileneceğim kadar etkilenmişim ben sadece artık onu istememelimiyim diye merak ediyorum.çünkü nedense ben onu unutmak için dua etsemde olmuyor ben beceremiyorum.neyse sağol canım iyi geceler

canım o zaman istersen haftasonunu bekleyelim...sen bana neler yapılması gerekiyor yaz.....ama dediğim gibi olumsuz bişey görmekten bende korkarım...

istersen hemen sana söz vermiyim....biraz düşünelim.....

YENİ LİSTE

1) mavigece07 -- Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
2)Enfl ---Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
3)Lilruba --- 220 BİTTİ
4)MissCherryBloosom-Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
5)Ceylinimdeceylinim----- Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak + 44
6)fndkfndk--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
7)rapisa--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
8)tolin ---Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
9)Sottile ---Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
10)capoeira--- 220 BİTTİ.
11)özgem81 --Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
12)Nehirsu85--Ceylinimdeceylinim için 70 Adet Okunacak 150 okundu
13)buujuu-Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
14)perican55----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
15)Nara87 ----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
16)hellokittykitty----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak ????
17)deryadeniz28--- 220 BİTTİ
18)Kelebekcim--- 220 BİTTİ
19)berirem--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
20)??????----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak

Son durum bu değil mi ????

Kızlar listeden çıkmak isteyen olursa lütfen bana ya da ceyline ÖZEL MESAJ atsın ....Sayfalarda göremeyebiliriz

ceylincimmm senin tefriciyeni yarın akşama kadar bitirmeye çalışacağım canım iş yerindeyim ingilizce ödevimi bile yapamadım :26: ..kurs var akşam...kaçamak kaçamak ödevlerimi yapıcam birazdan

1) mavigece07 -- Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
2)Enfl --- Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
3)Lilruba --- 220 BİTTİ.
4)MissCherryBloosom--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
5)Ceylinimdeceylinim----- Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak + 44
6)fndkfndk--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
7)rapisa---- Kalan 120
8)tolin ---- Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
9)Sottile ----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
10)capoeira--- 220 BİTTİ.
11)özgem81 --Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
12)Nehirsu85-- 70 kaldi
13)buujuu-Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
14)perican55---- 220 BİTTİ
15)Nara87 ----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
16)deryadeniz28--- 220 BİTTİ
17)Kelebekcim---220 BİTTİ
18)berirem--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
19)Statistician----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
20) cesmi_naz---- Ceylinimdeceylinim için 220 adet okunacak

Bismillahirahmanirrahim Bismillahirahmanirrahim Bismillahirahmanirrahim Tövbe estağfurullah Tövbe estağfurullah Tövbe estağfurullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah .
Allahım Sen yücelerin yücesisin .
Ceylinin evine huzur, sıhhat, mutluluk ver Ya Rabb.
Babasının işinde yükselmesini nasip et ya rabb.
Yüksek maaşlı bir işte rahat çalışmasını nasip et inşallah.
Babasının malum şirkette ki işe girip yüksek bir mevkii de çalışmasını nasip et ya rabb
Akrabalarıyla aralarının iyi olmasını nasip et ya rabb.
Evde huzur bereket eksik olmasın, rızk kapılarını sonuna kadar aç ya rabb.
Ceylinin sevdiği akrabalarla aralarında ki dostluk artsın, sürekli görüşsünler.
O ailede ki herkes Ceylinin ailesini, Ceylinin ailesinde ki herkes o ailede ki herkesi sevsin inşallah.
Ceylinin sevgilisiyle arası hiç bozulmasın inşallah.
Zamanı gelince hayırlısıyla güzel bir evlilik nasip et Ya rabb.
Kalplerinden mutluluğu, içlerinden huzuru çıkarma ya Rabb.
Küçük sürprizler yapıp Ceylinin gönlünü hoş tutsun inşallah :)
Aralarında ki aşk hiç bitmesin inşallah.
Ceylinler hayırlısıyla güzel bir ev bulup rahatlıkla alsınlar inşallah .
Ya rabb, sen Ceyline ve duasını yapanların kalplerine huzur, mutluluk ver .
Yakışıklı, anlayışlı, zengin eşler nasip et hepimize.
Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah.
Tövbe eştağfurullah, tövbe estağfurullah, tövbe estağfurullah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…