- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.821
kıyamam sana....bu odunları yola getirmek için dua ediyoruz kuzum....moralini bozma.....bak senin bir odunun var bende o da yok.....
bende işten gelince başım ağrıyordu,ağrı kesici alıp yatmıştım....3saat uyumuşum....şimdide hiç uykum yok......
kuzum peki senin ki ne burcu....analiz edelim.....
kıyamam sana....bu odunları yola getirmek için dua ediyoruz kuzum....moralini bozma.....bak senin bir odunun var bende o da yok.....
bende işten gelince başım ağrıyordu,ağrı kesici alıp yatmıştım....3saat uyumuşum....şimdide hiç uykum yok......
kuzum peki senin ki ne burcu....analiz edelim.....
aman be canım olsa bir dert olmasa ayrı bir dert benim odunumda yok aslında biz ayrıldık hala whatsuptan karşılıklı durum güncellemesi yapıyoruz.bu hem hoşuma gidiyo hemde sinirimi bozuyor. biz ayrıldık 3 aydır beni hala ne aradı ne sordu insan hiç mi merak etmez bu nasıl sevgi hala mesaj atmıyor ya öyle bir sinirim bozulduki ağladım bir sürü :2: bende düşünüyorumki acaba onu istemekle hata mı ediyorum .onu unutmak içinde dua ettim ama beceremedim unutmayı işte halim ortada salak salak whatsupp a bakıyorum online mı diye hey Allah ım ne günlere kaldık
anlıyorum seni...ama böylede sürmez değilmi.......üstelik de balıksın kafan karışıyordur iyice.....
peki evlilik için ciddi düşünebileceğin biri miydi.....burcu kova,koç olsaydı dayanamaz arardı kuzum.....
anlıyorum seni...ama böylede sürmez değilmi.......üstelik de balıksın kafan karışıyordur iyice.....
peki evlilik için ciddi düşünebileceğin biri miydi.....burcu kova,koç olsaydı dayanamaz arardı kuzum.....
ben düşünüyordumda onun için evlilik için erkendi hak vermiyorda değilim yaşı benden küçüktü evlenmek istiyorum diyordu ama 3 sene mi sürer 5 senemi artık Allah bilir ama zaten ayrıyız zaten
neyin ne olacağını....kimin için kim hayırlı Allah bilir şüphesiz.....ama sana dostça şunu söyleyebilirim....sonunu görmediğin sevgiye teslim etme kendini....
duygular yanıltır bazen kör eder insanın gözlerini...ama bittiyse bişeyler yada bitmesi gerekiyorsa bitmeli ve önüne bakmalı....yoksa sadece zaman kaybı...
sorun şu ki ben onu seviyorum bilmiyorum ama bugünlerde bir karar versem iyi olacak
seni anlıyorum....yıllar önce bende böyle bir belirsizlik içindeydim....ama sevmek demek de herşey demek değil be gülüm...tabi neden ayrıldınız bilmiyorum...
ama derim ki eğer problem vardıysa çözülemeyecekse arkana bakma......Allahtan hayırlısını dile...
doğru söylüyorsun.mesela şimdi benim sıram geliyor tefriciyede ben acaba onu mu istesem yoksa hayırlısıyla evlenmeyi mi istesem diye düşünüyorum.
kafam öyle karışıkki bunun için istihareye yattım daha önce pek anlam veremedim.tekrar yatmayı düşünüyorum birde uyuyamıyorum istihareye yatınca sen yatarmısın içinden gelirse tabi çünkü insan üşenebiliyor benim gibi
canım üşenmem ama vebalinden korkarım böyle şeylerin....neden dersen gördüklerim sonuçta seni etkileyecek...iyi yada kötü.....ama herkesin yatmaması gerekiyor diye düşnüyorum ben.......bir de açık söyleyeyim nasıl yapılması gerektiğini bilmiyorum.....çok önce yapmıştım ama.....sanırım 7 gün üstüste rüya için yatmak gerekiyor.....
neyin ne olacağını....kimin için kim hayırlı Allah bilir şüphesiz.....ama sana dostça şunu söyleyebilirim....sonunu görmediğin sevgiye teslim etme kendini....
duygular yanıltır bazen kör eder insanın gözlerini...ama bittiyse bişeyler yada bitmesi gerekiyorsa bitmeli ve önüne bakmalı....yoksa sadece zaman kaybı...
canım ben yeni bir istihare öğrendim onu uyguladım fakat ben hislerimden dolayı anlayamıyorum rüya görsemde olumsuza yormak istemiyorum işin içine hislerim karışıyor.birde rüyayı gördüğünde ne hissettiğinde önemli mesela kötü hissedersin bunu o işin hayırsız olduğuna yorarlar.eğer yapabilirsen çok sevinirim
aaaaa.....rüyaya yatılmıyor mu...bahsettiğim istiharede şöyle yazıyı alıntıladım canım
"Yıllardır uyguladığım istiharelerden biridir.Sayısı ile ilgili pekçok farklı görüş var.Ben hep 9 kez okuyorum,tabiki abdestli ve konuşmadan.Evet gerçekten bir iç ses cevap veriyor gibi oluyor sanki.Yalnız çok sık yani en azından herşey için yapıldığında etkisini kaybediyor gibi durumlar yaşadım ben,belirtmek isterim.
ELA YALEMU MEN HALAK VE HÜVEL LATİYFUL HABİR."
canım o zaman istersen haftasonunu bekleyelim...sen bana neler yapılması gerekiyor yaz.....ama dediğim gibi olumsuz bişey görmekten bende korkarım...
istersen hemen sana söz vermiyim....biraz düşünelim.....
aaaaa.....rüyaya yatılmıyor mu...
canım yatılıyor orada arkadaşın bahsettiği kendisi rüyaya yattığında bir ses ona cevap vermiş. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719834 bu linkte aynı istiharenin farklı sayılarda uygulamaları ve farklı istihareler var bende buradan öğrendim
canım ben 100 tane okudum devamını da okuyunca yazıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?