- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.801
Özlenirmiyim bilmem ama ben burayı çok özleyeceğim.. Karşılıksız yardım, tanımayan insanların iyi dilekleri.. Tanıdıkların öyle deil çünkü.. Bakın buraya yazdım gidiorum die ama faceme yazmadım, çünkü kimse hayırlı yolculuk demicek liste hazırlanacak getir al ver die..slm verip borçlu çıktığım insanlarla dolu etrafım ama burası ......
Ben sizi çok özlicem çokkk
Canimcim listedesin
Sana güveniyorum bitiriesin sen.
En geç Cuma aksamina 220 salati tefriciyeyi bitiriyoruz canimcim
Balim biri cikti galiba bakip haber edeyim.
Özlenirmiyim bilmem ama ben burayı çok özleyeceğim.. Karşılıksız yardım, tanımayan insanların iyi dilekleri.. Tanıdıkların öyle deil çünkü.. Bakın buraya yazdım gidiorum die ama faceme yazmadım, çünkü kimse hayırlı yolculuk demicek liste hazırlanacak getir al ver die..slm verip borçlu çıktığım insanlarla dolu etrafım ama burası ......
Ben sizi çok özlicem çokkk
Hanımlar, allah nasip ederse yarın yola çıkıyorum.. Türkiyeye var, yerleş tlfn al internet al, baya ızun iş.. Buraya belki giremem ama fındığa yazar hakkıma düşen sayıyı alırım.. Yolculuk hali hakkınızı helal edin
Sağol canimm.
Allah razi olsun
Hayırlı yolculuklar kuzumm..
ben çok özlüyeceğim ve benim gibi başkalarının da olduğuna eminim.....üzgünüm.....tahmini bir süre varmı tekrar kavuşacağımız.....
emin ol özlüyorsan özlendiğindendir.......
Hayırlı yolculuklar kuzumm..
caım capoeira Türkiye ye geliyor da bir süre foruma giremeyebilir diye haber verdi onu konuşuyorduk
Aaa balık burcuyum ben yaa, reklamlara bile ağlarım.. Yapmayın bünyem kaldırmıo :2:
Allah nasip ederse bayramdan 5 gün sonra falan geri evimde olucam.. Gene diorum fırsat bulunca hemen giricem isimlerinizi göreyim yahuu :) olmazsada fındıkla yazıcam.. Yunanistandan çıkışta hepinizi göreyim hatınlar , bir sarmaşalım dimi
Aaa balık burcuyum ben yaa, reklamlara bile ağlarım.. Yapmayın bünyem kaldırmıo :2:
Allah nasip ederse bayramdan 5 gün sonra falan geri evimde olucam.. Gene diorum fırsat bulunca hemen giricem isimlerinizi göreyim yahuu :) olmazsada fındıkla yazıcam.. Yunanistandan çıkışta hepinizi göreyim hatınlar , bir sarmaşalım dimi
bu arada meleklerinin fotoğraflarını gördüm....nasıl içim kaynadı....
öp kuzucuklarını benim için annesi......
dilerim anneleri gibi yardımsever güzel kalpli olurlar......
ve dilerim gelin olduklarını da görürüz...
ayy heyecanlandım şimdi, bu kadar çabuk olacagını beklemiyordum
dua ilk sayfada yazıyor zaten de 220 taneyi cumaya kadar bitirip sonra da senin duanı edecegim doğru mudur yavrum
Evet kuzum :)
tamamdır o zaman canım anlaştıkabdestli olmak falan gerekmiyot degil mi :26: yani yolda otobusle giderken, yattıgımız yerden falan da okuyabiliriz :26:
Evet canim.
İstediğin gibi okuyabilirsiniz :)
bütün balıklar toplandık toplandık toplandıkbende baliğum bebişko
balığım sende mi buralardasın.....sabah iş yokmu.....
sorma be bebişko yarın izinliyiymde 2 gündür doğru düzgün uyuduğumu bilmiyorum. çok uyuzum bu şeylerden benim odunu düşünüyorum ne yapacağımı yada yapmayacağımı şaşırdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?