Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

canım benim bizlerde seni çok seviyoruz ve söylediklerinde haklısın mesela çevreme bakıyorum 4444 salavat okuyoruz ya burada buradaki gibi gidip kime söyleyebiliriz ve hadi söyledik çoğu kişide pek oralı olmuyor herkes bir hinlik peşinde hayat işte naparsın o yüzden bende sevdim burayı ve seni de çok sevdim inşallah hayırlısıyla gelirsin buraya işlerini kolaycca halledersin sen bize o kadar dua okuyorsun Rabbimde işlerini kolaytırır inşallah canım

ben çok özlüyeceğim ve benim gibi başkalarının da olduğuna eminim.....üzgünüm.....tahmini bir süre varmı tekrar kavuşacağımız.....

emin ol özlüyorsan özlendiğindendir.......

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma�lûmin. Mânâsı:
�Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed�e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.
O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.
Maksatlara O�nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O�nun hürmetine elde edilir.
O�nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir,
Allah�ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât

ben çok özlüyeceğim ve benim gibi başkalarının da olduğuna eminim.....üzgünüm.....tahmini bir süre varmı tekrar kavuşacağımız.....

emin ol özlüyorsan özlendiğindendir.......

Hayırlı yolculuklar kuzumm..

caım capoeira Türkiye ye geliyor da bir süre foruma giremeyebilir diye haber verdi onu konuşuyorduk

Aaa balık burcuyum ben yaa, reklamlara bile ağlarım.. Yapmayın bünyem kaldırmıo :2:
Allah nasip ederse bayramdan 5 gün sonra falan geri evimde olucam.. Gene diorum fırsat bulunca hemen giricem isimlerinizi göreyim yahuu :) olmazsada fındıkla yazıcam.. Yunanistandan çıkışta hepinizi göreyim hatınlar , bir sarmaşalım dimi

benimde yükselenim balık.....ve ayrılıklar yaralar.....

bayramada çok var ama ya.....

sonuçta aynı ülkede nefes almak var sonuçta.....

hoşgel kuzum........

Son düzenleme:

bu arada meleklerinin fotoğraflarını gördüm....nasıl içim kaynadı....

öp kuzucuklarını benim için annesi......

dilerim anneleri gibi yardımsever güzel kalpli olurlar......

ve dilerim gelin olduklarını da görürüz...

Allah razı olsun cnm.. Bütün teyzeleri için öperim :) rabbim sizede nasip etsin inşallah , huzurlu bir yuva sağlıklı ve hayırlı evlatlar..resmen duygu seli, koptum yeminle .. Seviorum siziiii

bütün balıklar toplandık toplandık toplandık bende baliğum bebişko

sorma be bebişko yarın izinliyiymde 2 gündür doğru düzgün uyuduğumu bilmiyorum. çok uyuzum bu şeylerden benim odunu düşünüyorum ne yapacağımı yada yapmayacağımı şaşırdım .

balığım sende mi buralardasın.....sabah iş yokmu.....

sorma be bebişko yarın izinliyiymde 2 gündür doğru düzgün uyuduğumu bilmiyorum. çok uyuzum bu şeylerden benim odunu düşünüyorum ne yapacağımı yada yapmayacağımı şaşırdım .

kıyamam sana....bu odunları yola getirmek için dua ediyoruz kuzum....moralini bozma.....bak senin bir odunun var bende o da yok.....

bende işten gelince başım ağrıyordu,ağrı kesici alıp yatmıştım....3saat uyumuşum....şimdide hiç uykum yok......

kuzum peki senin ki ne burcu....analiz edelim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…