- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 730
- 398
- Konu Sahibi mavigece07
- #1.781
Okudunmu hiç? Kalan giden varmı?
Ablamm görmemişim ben bu yazıyı kusura bakma. Evet o 313 taneyi tamamladım ben kendim. Hatta okumaya devam bile ettim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudunmu hiç? Kalan giden varmı?
o dudak kısmı bence önemlı değil :) tamam canım, ara sıra gelıp ıyı dıleklerımı yazıcam sızeAmin canım. Sen bizlere dua et yine de. Bu arada adetli olmakla alakalı soru sormuşsun. Salavatlar okunabilir, hiçbir sakıncası yok hatta daha iyi. Bir hafta boyunca Allah'ı hiç anmamaktan iyidir. Sadece ayetler okunmaz. Onlardan da bazıları okunabiliyor dua yerine geçtiği için. Bir de dudaklarını kıpırdatmadan, içinden okursan da sorun olmuyormuş.
Mutlaka yaz canim
Listeye yaziyorum arkadasi mavisim
Mesaj attim bakalim
Aaa canim arayip sormadiysa bence sen bi gule gule de ona. Aklindan cikarmazsan hayatindan da cikmaz yeni kisilere kendini kapatmis olursun bilmeden.
Ben yerinde olsam onu hic tinlamayan bi ileti yazar. Numarasini da siler. (Watsaptan da gitsin diye.)Yoluma devam ederdim. Inan cok bekar iyi cocuklar var. Her ne kadar hem kendi esimden hem burda yazilanlardan umitsizlige kapilsam da onlar varlar bi yerde.
Bi tanesi benim abimdi misal :)) Ama kapildi He su da var. Evlendigi kiz 29 yasinda. Bi cok kisi cok beklemis dedi. Ama hic umrumuzda olmadi. Hatta ben cok kizdim. Cunku dogru insanin yasi yoktur. Erken evlenip mutsuz bi cift olsaydi bu cok beklemis diyenler destek olacakmiydi. Tabi ki hayir.
O yuzden hayat senin hayatin. Dogru adam gelene kadar beklemek lazim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanımlar, allah nasip ederse yarın yola çıkıyorum.. Türkiyeye var, yerleş tlfn al internet al, baya ızun iş.. Buraya belki giremem ama fındığa yazar hakkıma düşen sayıyı alırım.. Yolculuk hali hakkınızı helal edin
Ay canım sen de hakkını helal et ama böyle de konuşma sağsalim gelirsin inşallah. Ben de bu gece yolcuyum kısmetse, gidişten korkmuyorum önce Allah'a sonra kaptana emanet ama dönüşte 600 km yolu kendim nasıl geleceğim orası mechul
3500 km git git bitermi yaa
Hakkım varsa helal olsun.. Sanada hayırlı yolculuklar inşallah
Ceylinim , evimin gelini 220 tamamdır kuzum okudum duanı ettim Allah kabul etsin
kızlar eger eksik varsa ben de katılabilirim aranıza aranızda beni tanıyanlar da vardır sanırım, bi sıkıntım da olmaz zaten hep buralardayım
Kizlar Kitty cikmis.Arkadaşlar, kv rahatsızlanmış. Ben ona gidiyorum bu akşam. Ne zaman döneceğimi de bilmiyorum. Listeye benim yerime birini eklersiniz. Allahım, tüm dualarınızı kabul etsin inşaAllah. Allah'a emanet olun.
Rabbin'e dönüp 'Benim çok büyük derdim var. ' deme. Derdine dönüp 'Benim çok büyük Rabbim var. 'de.
kızlar eger eksik varsa ben de katılabilirim aranıza aranızda beni tanıyanlar da vardır sanırım, bi sıkıntım da olmaz zaten hep buralardayım
Ay canım sen de hakkını helal et ama böyle de konuşma sağsalim gelirsin inşallah. Ben de bu gece yolcuyum kısmetse, gidişten korkmuyorum önce Allah'a sonra kaptana emanet ama dönüşte 600 km yolu kendim nasıl geleceğim orası mechul
Hanımlar, allah nasip ederse yarın yola çıkıyorum.. Türkiyeye var, yerleş tlfn al internet al, baya ızun iş.. Buraya belki giremem ama fındığa yazar hakkıma düşen sayıyı alırım.. Yolculuk hali hakkınızı helal edin
nedemek helal olsun....sizde hakkınızı helal edin......özletmeyin kendinizi olmaz mı......
Sağ salim gel kuzumm
Eğer bir hakkin varsa helal olsun sen helal et asıl
İnşallah canım benim, allah razı olsun.. Eğer hakkım varsa hepsi herkeze helal olsun.. Öpüyorum hepinizi.. Fındıka yazarım inşallah ara sıra, o haber eder okuyunca