- Konu Sahibi mavigece07
- #1.721
Bence arayip sorma bir daha sekerim, nedir bu 18lik kizlar gibi nazlaniyor.....birak, aramazsa da aramasin bu gerzegin nazini mi cekeceksin?![]()
aynen ya... kendi bilir...ben yapmam gerekeni yaptım :2::2::2::2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence arayip sorma bir daha sekerim, nedir bu 18lik kizlar gibi nazlaniyor.....birak, aramazsa da aramasin bu gerzegin nazini mi cekeceksin?![]()
Hmm eniştenin günahını aldık, anne babanında kulağı çekilmez.. Enişteye söyle benden haber beklesin, seni kaçıralım.. Aaa olmazki cnm böyle![]()
Hmm eniştenin günahını aldık, anne babanında kulağı çekilmez.. Enişteye söyle benden haber beklesin, seni kaçıralım.. Aaa olmazki cnm böyle![]()
Kızlar ceylin'i kaçıracaksanız benim bekar evi var yardım ve yataklık benden![]()
Yasasiinn kaciyorum ha
Ahaha![]()
Niye yanaşmıyolar şekerim...Şu aileler de bazennnn![]()
Hem de kimsenin kolay kolay aklına gelmeyecek bir şehirde![]()
Bizimkine soylesem ciddi ciddi olur verir valla![]()
Valla bacı bu gece bahsettiğim şehire gidiyom ben , 10 gün kadar kalcam orda fikrinizi değiştirirseniz bekliyom ona göre![]()
Ahaha
Kacarsam direk aklima geleceksin emin ol![]()
Bekar evi diye şey etme yani gayet cici bir evim vardır tam takımÇeyizlerimi de getirmiştim o eve belki sana nasip olur kız
![]()
Beleş çeyiz diyorsun ahaha
Belesse dayanamam![]()
Kızlar ceylin'i kaçıracaksanız benim bekar evi var yardım ve yataklık benden![]()
Ahahaha
Bekliyorum bu gece![]()
Yasasiinn kaciyorum ha
Ahaha![]()
Hem de kimsenin kolay kolay aklına gelmeyecek bir şehirde![]()
Tmm dır.. Kızında gönlü var zaten, yaşıda reşit.. Kızlarr ben kendimizden korkmaya başladım.. Valla aklımıza koyunca yapmayacağımız şey yok. Hahahaa süpersiniz
Tmm dır.. Kızında gönlü var zaten, yaşıda reşit.. Kızlarr ben kendimizden korkmaya başladım.. Valla aklımıza koyunca yapmayacağımız şey yok. Hahahaa süpersiniz
Beleş çeyiz diyorsun ahaha
Belesse dayanamam![]()
Aynen aynen düğün hediyem olsun sana![]()
Ayy canim benim![]()
Vallahi bu işi çok sevdim benBalayını da benim şehrimin meşhur ilçesinde yaparlar ohhh misss
Bak o da beleşe geldi ceylin
![]()
Kaçırma işi burda ev işi burda çeyiz işi burda, ben anlamam kınayıda burda yapcaz.. Enişte saysın bakalım kaç baldız var.. Cebinden akrep i çıkarsın.. Onca iş birlikçilik yapıyoruz, kızımızı önce kaçırıp sonra verioruz.. Saçsın paraları huhuuuuuu
Kaçırma işi burda ev işi burda çeyiz işi burda, ben anlamam kınayıda burda yapcaz.. Enişte saysın bakalım kaç baldız var.. Cebinden akrep i çıkarsın.. Onca iş birlikçilik yapıyoruz, kızımızı önce kaçırıp sonra verioruz.. Saçsın paraları huhuuuuuu