- Konu Sahibi mavigece07
-
- #4.901
benim bitti cnmSen ne ale
Sen ne alemdesin? Okudun bittimi cnm
Sen ne ale
Sen ne alemdesin? Okudun bittimi cnm
Kızlarrr özellikle seni alıntıladım fındıkım:) Hayatımda gelişmeler var ve hemen buraya yazmak istedim çünkü ben dua sayesinde olduağuna inanıyorum. Şöyleki eski sevgilimi hiç unutamam derdim. Daha ayrılalı 6 ay oldu. Kaldıki ben ondan ayrıldıktan sonra en dibi gördüm diyebilirim. Dua okuduğum sıralarda nerden estiyse bi kursa kaydoldum. Veeee Bomba.. Kursan birisinden fena halde etkilendim. Ama sanki hiç aşık olmamışım bu güne kadar. Nasıl bir his anlatamam. SAnırım oda boş değil.. Evin içinde uçuyorum diyebilirm.. Demek istediğim o ki inanın kızlar duamız işe yarıyorRabbim kabul ediyor. En hayırlılarını karşımıza çıkarıyor. Ve diyorumki ben hani bu şahısla olmazsa bile artık bi umudum var demekki ben yine sevebilirmişim hemde daha çokk.. Bu benim için çok çok güzel bir şey. Bilmiyorum işte sadece sizinlede paylaşmak istedimmm yuppiiii:)))Canım dün bitiririm yazmıştım ben aslında. Düzeltebilirsin yani beni de okudu olarak. Allah kabul etsin inşAllah.
Kızlarrr özellikle seni alıntıladım fındıkım:) Hayatımda gelişmeler var ve hemen buraya yazmak istedim çünkü ben dua sayesinde olduağuna inanıyorum. Şöyleki eski sevgilimi hiç unutamam derdim. Daha ayrılalı 6 ay oldu. Kaldıki ben ondan ayrıldıktan sonra en dibi gördüm diyebilirim. Dua okuduğum sıralarda nerden estiyse bi kursa kaydoldum. Veeee Bomba.. Kursan birisinden fena halde etkilendim. Ama sanki hiç aşık olmamışım bu güne kadar. Nasıl bir his anlatamam. SAnırım oda boş değil.. Evin içinde uçuyorum diyebilirm.. Demek istediğim o ki inanın kızlar duamız işe yarıyorRabbim kabul ediyor. En hayırlılarını karşımıza çıkarıyor. Ve diyorumki ben hani bu şahısla olmazsa bile artık bi umudum var demekki ben yine sevebilirmişim hemde daha çokk.. Bu benim için çok çok güzel bir şey. Bilmiyorum işte sadece sizinlede paylaşmak istedimmm yuppiiii:)))
cnm Allah razı olsunKizlar, okuyup bitirdim.Allah kabul etsin.
- Lilruba -------------317 ADET
- fndkfndk-------------317 ADET
- perican55-----------317 OKUNDU
- Nara87 -------------317 OKUNDU
- deryadeniz28-------317 OKUNDU
- Kelebekcim---------317 OKUNDU
- berirem------------ 317ADET
- cesmi_naz--------- 317ADET
- vazgecilmez------- 317 OKUNDU
- cerenkar------------317ADET
- tiramisu_----------317 OKUNDU
- Denizxxx ----------323 OKUNDU
- bigaripyalnizzzz---317 ADET
- cameliie------------317ADET
Kızlar dönemedim özür dilerim kaç gündür nete giremedim bende okudum 317.haber veremedim
- Lilruba -------------317 ADET
- fndkfndk-------------317 ADET
- Nara87 -------------317 ADET
- cerenkar------------317 OKUNDU
- Denizxxx ----------323 OKUNDU
- cameliie------------317ADET
İnşallah canım benim. İnşallah hakettiğimiz mutluluğu en kısa zamanda buluruz. Çünkü sende bende hepimizde bu mutluluğ hakkediyoruz. İnan bende hala atan bi kalp olduğunu hissetmek okadar güzel bir hisski. Bunlar ve ya başka birileri her kimse bulsun artık biziii yormasınlar kalplerimizi..Oyyy maşallahhh...Sen de benim gibi düşünmüşsün canım, bir şeyler yaşanmasa bile hala içimizi kıpırdatan birileri olabiliyor demek ki, bu çok iyi bir gelişme.
İnşallah karşılıklıdır da hayırlısıyla mutlu olursunuz canım benim.
CNM HELAL OLSUN NE DEMEK DUAM AŞAĞIDA İRAZ UZUN AMA HERKEZ VAR CNMbende okudum denizxxxcim haber veremedim......hakkını helalet........dua eklemişmiydin..göremedim..
hELAL OLSUN CNM NEDEMEK aLAHRAZI OLSUN HERKEZDENKızlar dönemedim özür dilerim kaç gündür nete giremedim bende okudum 317.haber veremedimkusura bakma hakkını helal et
KIZLAR SON DURUM BU
- Lilruba -------------317 OKUNDU
- fndkfndk-------------317 OKUNDU
- Nara87 -------------317 OKUNDU
- cerenkar------------317 OKUNDU
- Denizxxx ----------323ADET
- cameliie------------317 OKUNDU
HELAL OLSUN CNM ALLAH RAZI OLSUNarkadaşlar ben yarın bıtırebılırım hakkınızı helal edın
KIZLAR SON DURUM BU
KIZLAR SON DURUM BU
CNM bittide bekliyorum sizi kaçtane kaldı böliyim dışardan birilerine ben ozaman sıkştırmıyim benden sonrakilerde beklemesinson gün ne zaman canım ? ben pazartesi ankaraya gidecem diye yogunum yine de yetiştirememekten korkuyorum
pardon cnm ekliyim Allah razı olsunCanimmm ben de okumuştum sen beni yazmamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?