- Konu Sahibi mavigece07
Canım dileğim şu; karşıma en kısa zamanda çok büyük bir aşk yaşayacağım,hayırlı ve hayallerimdeki adamın çıkması ve eski sevgilimi unutup iyiki onla olmamış diyebilmek..eski sevgilimden buz gibi soğumak..
Canım sana bir kodlama yazayım...bunu sürekli söylersende çok işe yarıyor..geçen sene benimde unutmak istediğim biri vardı ve 1 ay içinde ona karşı içimde hiç birşey kalmadı...
Bir kağıda şöyle yaz...... " X" seni seviyorum senden özür diliyorum içimde seni unutamamamı sağlayan her ne varsa lütfen beni affet teşekkür ediyorum
"kendim" kendimi seviyorum kendimden özür diliyorum içimde "X" i unutamamamı sağlayan her ne varsa kendim beni affet teşekkür ediyorum"
X yerine o kişinin ismini yazıyosun canım.... İnanki 1 ay içinde hiç bişey kalmıyo.... Bende hayatında başka birisi olan bir adamdan hoşlanıyodum...Çok şükür kurtuldum o saplantılı duygulardan..internette naıyo diye sürekli kontrol ediyodum aklımdan çıkmıyodu...şimdi kendi isteğimle arkadaşlıktan çıkardım ..resmen nötrleştim....Bu metodun adı ho'ponopono metodu .... Dualarında gücü çok büyük ama bununla bilinç altını temizlemiş olursun