- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.721
canım benim dediğim şu yeni kişileri şuanlık almayalım. ysmn adlı arkadaşta bitsin. yeni liste oluştuğunda da isteyen devam etsin. çok çıkmak isteyen oluyor çünkü.
ben kendi adıma yeni listeye katılmak istemiyorum ama sadece bana okuyup da benim bu listede okumadığım kişiler olursa mesela senin gibi onlara okurum.
diğer arkadaşlar ne dicek bakalım. duruma göre ben de kararımı veririm.
BAYRAM SONRASI !!!! YENİ LİSTE - NARA 87 NİYETİ İÇİN
1)Nara87 ---------
2)deryadeniz28--------
3)Kelebekcim--------
4)berirem-----
5) cesmi_naz---------
6) vazgecilmez-----
7)cerenkar---------
8)Limonlu_Cheescake------
9)ysmn ---------
10)denizxxx...
11)mavigece07
12)...
13)..
BU ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BAYRAMDAN SONRA DEVAM EDELİM DERİM...EĞER OKUNAN ARKADAŞLARDAN KATILMAK İSTEYEN OLURSA KENDİNİZİ LİSTEYE EKLEYİNİZ
bence böyle çok karıştı eski listeye devam etseydik. çıkmak isteyen çıkardı.
eğer bu liste böyle olursa atıyorum ben şimdi 8. sıradayım. insanlar bana okuduğu için listenin sonuna kadar kalmak zorunda hissedicem kendimi. halbuki ben ysmn nickli arkadaşla liste bitsin çıkıyım istiyorum.
ama bana okunduktan sonra da çıkamam o bana çok hak yemek oluyor gibi geliyor. o yüzden yeni bir listenin sorumluluğuna girmek istemem. bence eski listeden devam edelim. yeni kişi de almaktan yana değilim çok. çünkü çok ayrılan oluyor. uzadıkça ayrılan artıcak. sona kalan arkadaşlar için sıkıntı olacak. bir aya bu liste biter zaten yeni arkadaşlarla bu kişiler bitince yeni liste oluşsa daha iyi olur.
bu benim fikrim tabi ama çoğunluk ne der önemli olan o ama ben de kendi düşüncemi yazıyım dedim.
Doğru söylüyorsun canım tabiiki zorla olmaz bu. Fakat bildiğim kadarıyla eski listeden bi kaç kişi çıkmak istiyordu yani hepsi burdaydılar. Eski liste bozulmasada çıkmak isteyen çıksa diyorum bnde:)
1)Nara87 ---------
2)deryadeniz28--------
3)Kelebekcim--------
4)berirem-----
5) cesmi_naz---------
6) vazgecilmez-----
7)cerenkar---------
9)ysmn ---------
10)denizxxx...
11)mavigece07
12)Lilruba -->
13)MissCherryBloosom -->
14)Ceylinimdeceylinim --
15)fndkfndk -->
16)rapisa -->
17)tolin -->
18)capoeira --
19)özgem81 -->
20)Nehirsu85 -->
21)buujuu -->
22)perican55 -
23)bigaripyalnizzzz
sırada haksızlık olmaması için eskiye göre düzenledim...23 ten itibaren yeni katılmak isteyenleri ekledim....ilk 10 kişi eski listede sonda olanlar okunmayanlar.....
KATILMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BUNU BİLDİRİN ONA GÖRE TEKRAR DÜZENLEYELİM
1)Nara87 ---------
2)deryadeniz28--------
3)Kelebekcim--------
4)berirem-----
5) cesmi_naz---------
6) vazgecilmez-----
7)cerenkar---------
9)ysmn ---------
10)denizxxx...
11)mavigece07
12)Lilruba -->
13)MissCherryBloosom -->
14)Ceylinimdeceylinim --
15)fndkfndk -->
16)rapisa -->
17)tolin -->
18)capoeira --
19)özgem81 -->
20)Nehirsu85 -->
21)buujuu -->
22)perican55 -
23)bigaripyalnizzzz
sırada haksızlık olmaması için eskiye göre düzenledim...23 ten itibaren yeni katılmak isteyenleri ekledim....ilk 10 kişi eski listede sonda olanlar okunmayanlar.....
KATILMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BUNU BİLDİRİN ONA GÖRE TEKRAR DÜZENLEYELİM
Kizlar bayrama kimi okumayacikmi?bayrama kimi okusak iyi okurdu. Bosuna zaman kecirmeyelim bu gizel ayda dua ederdik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bayrama daha 6 gün var, listede az çok belli zaten, neden nara nınkini okumuyoruz ki bu arada :44: bugun daha salı, cumartesiye kadar süre bile versek rahatça okunmaz mı sanki :26: hem de arkadaşın dualarını oruçluyken etmiş olurduk, böyle boşu boşuna 1 haftadan fazla zaman kaybedecez gibi geliyor :26:
tam olarak seninle aynı düşünüyorum canımcım. yeni gelen arkadaşlar kendilerine başka bir listede yapabilirler aynı niyetle, yardımcı olmak isteyenler oraya da yardımcı olur ama böyle sürekli birilerini aldıkça bu dua hiç bitmez ki :26: mesela ben çalışmaya başlayınca çok zorlanacam ama yine de burda ortak bir liste yürüttügümüz için elimden geldigince devam etmeye çalışacam, o yuzden yeni arkadaşlardan özür dileyerek onları listeye almasak, eski listeden devam etsek, sanki daha iyi olacak gibi :26:
O zaman kim okumak istiyorsa sabaha kimi bildirsin.sabahdan baslayalim. Listeyi takip etmeyi bacaracama emin deyilim cunku buraya girmeye cok vakit olmuyor
bilmiyorum yaw kafam iyice çorba oldu... kalabalık olursak 30 kişi falan o zaman daha az okuruz...3 güne rahatlıkla yetişir..... çıkmak isteyen yine çıksın kalabalıkta bölüşüp okursak kolay olur....ayrı gayrı olmasın yaw amacımız bir nasıl olsa
Kizlar bayrama kimi okumayacikmi?bayrama kimi okusak iyi okurdu. Bosuna zaman kecirmeyelim bu gizel ayda dua ederdik
Seninkini okuduğumuzda sen ayrılırsın zaten haftalardır listedeydin... sonuçta zorlanıyosan olmaz bu
Nara87 için bayramdan önce okunması taraftarıyım bazı arkadaşlar gibi. bir de eylülde okullar başlayınca benim burayı takip etmem biraz zor olur elimin altında net olmayacak. okulda da bu siteye giremem. Ancak telefonla ya da mail yoluyla irtibata geçebilirim.
Okudumarkadasım hastanede oldugum ıçın haber veremedım hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?