- Konu Sahibi mavigece07
- #3.641
Nacızane fıkrım Listeye bırını ılk aldıgınızda sayısı dusuk olsun kı 3gunfe ırtıbatta kalma haber verme olayı tam otursun ılk okuması için böylece o kişide kendini ölcer tartar ötekı turlu lısteye katılım oluyor 200 lü sayıları herkes okuyamayabılıyor ınsan ılk bakınca aaa okurum ya der ama baskadımı ılerleme yavas olunca ay okuyamıyacagım galıba olur bizi tanımadığı için okuyamadım diye yardım da ısteyemıyor ya sure uzuyor yada hbr alamıyoruz duası okunan kısı magdur oluyor
Bır arkadas katılmıs sakın o uzerıne alınmasın belkı o daha fazlasını okuyan cok aktıf olan bır uyedır asla ona ıstınaden yazmadım bu aradada hosgeldın dıyeyım ama liste genıslıycekse ilk duada katılımcının sayısı dusuk olsun kendı okuyup okumayacagına haber verıp vermeyecegıne kendını olcup karar versın derım sahsı fıkrım
Tatıl olayında sahsım adına bır sıkıntı yapmadım acıkcası bence alt sıraya gelmeden sırasındada kalabılır ıs seyahatı olur hastası olur tatılı olur ama boyle bır karar aldıysanız duası okunanların sonradan lısteden cıkmasınada musade olmasın mesela benım duam tamamlanamadıgı halde duam ıcın okuyanlar var diye cıkmak ıstedıgım halde kaldım ama cok okudugum kısı var suan lıstede olmayan
canım doğru tabiki 200 küsür 3 günde okumak zor...ama sonuçta hepimiz yetişkin insanlarız burda hepimiz eş için tefriciye çekiyoruz birbirimize....
şimdi kendisinin okunup biten çıkıp giderse o zaman geride kalanların suçu ne ki ona okunmuş oluyo hak geçer... Bütün liste tamamlansın ben kendimde çıkmak istiyorum... Ama ne kadar kalabalık olursak o kadar kolay ilerler ve kimse çıkmaz diye düşünüyorum atıyorum ağustosta bitmesinde bütün liste eylül de bitsin...ama 200 küsür okumaktansa 150 okumak daha sağlıklı 3 günde...
Bende dahil hepimiz empati yapalım herkes okunan kişinin yerine koysun kendini ve kendine okuyor gibi okusun o zaman her şey daha güzel olucak