- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.381
Tamam canım, allah razı olsun...
Allah kabul etsin canım, ağzına sağlık193 tae okudum. Allah kabul etsin
canım bugün gün içerisinde sana haber vericem...hafta sonu hiç fırsatım olmadı... :44:
canım duanı gösmüştüm ama sayfasını biliyorsan :26: yazarsan daha kolay olur bulmam
eksik varsa eger yardım edelim biz de canımcım
bitirdim ALLAH kabul etsin
Duanı okudum fakat hem iş hem misafir derken bir türlü yazamadım.
Çok yoğundum bu hafta.
Yalnız üslup hiç hoş olmamış..
Neyse.
Allah niyetini kabul etsin.
Canlar ne durumda okumalarımız? Buujuu canım senden hiç haber alamadım okuyabiliyor musun?Valla bomba gibi hazırım, okurum........beni de listeye kat
Canlar ne durumda okumalarımız? Buujuu canım senden hiç haber alamadım okuyabiliyor musun?
canım ben 100 taneyi okudum nasipse birazdan otururp kalanını da tamamlayacagım, sana da haber veririm
Canlar ne durumda okumalarımız? Buujuu canım senden hiç haber alamadım okuyabiliyor musun?
Sekerim ben evime yeni geldim, bugun hepsini okuyup bitircem
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ? Pek giremedim başlığa bayağa ilerlemişsiniz gayet iyi maşallah
Benim oğlak burcu erkeğiyle olmadı... Onun kararsızlığından sıkıldım..Bana diyor hem evet diyemiyorum hem de denizede bırakmak istemiyorum... Bak bak herifteki relax lığa !!! ...Net bişey söyle dedim !!! istemiyorum dedi...Bende ok dedim! Face den sildim sinirlerim altüst oldu..Beni 1,5 ay oyaladı...
Allah en hayırlı insanları çıkarsın karşımıza...Gerçekten niyeti ciddi ve bizi isteyecek ...
Peki canım
Bu nedir yaaaaaaaa, hayvan herif.
Mavigece vallahi eksik dua mi ne ettik, bunu ciddi ciddi dusunmeye basladim guzel kardesim. Ilgi gosterecekk, el ustunde tutacak, sahiplenecek erkek diledim herkes icin, boyle dansoz gibi g.tu basi oynayan degil. Nedir bu arkadas, bir istiyor bir istemiyor, bir oyle bir boyle diyor icim sisti artik bu heriften iyi oldu yol verdigin.
Madem istemiyormus b.k yesin o zaman, ne yapalim
bitirdim ALLAH kabul etsin canım
bitirdim canım ben de, şimdi duanı da okuyacagım Rabbim kabul etsin inşalah
bence eksik dua etmedik canım, tam doğru dua etmişiz ki demek ki herif oyalamaktan vazgeçti, böylece mavigece nin aklından çıkacak ve yepyeni tam da hayallerindeki gibi biri girecek
Bu nedir yaaaaaaaa, hayvan herif.
Mavigece vallahi eksik dua mi ne ettik, bunu ciddi ciddi dusunmeye basladim guzel kardesim. Ilgi gosterecekk, el ustunde tutacak, sahiplenecek erkek diledim herkes icin, boyle dansoz gibi g.tu basi oynayan degil. Nedir bu arkadas, bir istiyor bir istemiyor, bir oyle bir boyle diyor icim sisti artik bu heriften iyi oldu yol verdigin.
Madem istemiyormus b.k yesin o zaman, ne yapalim
aynen öyle ...olurda mesaj atıp dönerse...tamam diyeceğim yüzüne gülücem... Bende aynısını ona yapıcam...pahalı restaurantlara götürüp sömürücem...çok pis intikam almak istiyorum
Valla bence bu adam pisman olup kopek gibi gelir, sen de o zaman kopek gibi surundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?