- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
- #3.361
Simdi parmagimda ya kolay oluyor ..
Olmadi ona bakarim :)
kolay gelsin o zaman ceylinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi parmagimda ya kolay oluyor ..
Olmadi ona bakarim :)
Olsun, sıkıntı yok, sen gönlünü ferah tut, duamız kabul olsun de yeter bana :)
Eeee bi zahmet inşallah.. Biri erkelere bu işin usulünü hatırlatsın..
193 bitti canım
Kızlarrr ne yaptınız, son durum nedir :)
Evet canım 193e düştü misschery bend e okurum diyince. Sen okudun mu yoksa 202?
canım daha 100 e yaklaştım bugün 100 ü tamamlarım gerini de yarın bitiririm İnşallah. bu arada son gün yarın mıydı :26:
Canım yarın bitireceğim inşAllah..
Öğlene bitirir yazarım..
Canım kusura bakma memleketteyim internete pek giremiyorum. Telefondan girdiğimde okuyuorum ama yazmak sıkıntı oluyor. 93 tane okudum, birazdan bitiririm inşallah.
Tamam canım, ben zaten senin hiç giremediğini düşünüyordum o yüzden yazdım yukarıdaki mesajı.
Bu arada duamı senden aldım canım çok beğenmiştim seninkini, hakkını helal et olur mu?
Tamam canım, ben zaten senin hiç giremediğini düşünüyordum o yüzden yazdım yukarıdaki mesajı.
Bu arada duamı senden aldım canım çok beğenmiştim seninkini, hakkını helal et olur mu?
Helal olsun kuzum o nasıl laf. Mutlu bile oluyorum siz kendiniz için de yazdıkça...
Devam ediuorum okumana bu arada. Kusura bakma burada biraz yoğunum hemen bitmedi bu defa
100 tanesi bitti, inşallah yarın akşama kadar kalanı da bitirecem
Allah razı olsun fnkcım ya bi tanesin
Ne kusuru, teşekkür ederim sadece bu yoğunluğunuzun arasında vakit ayırıp benim için dua ediyorsunuz allah razı olsun.
Canım çok teşekkür ederim ya sen de bitanesin. Okudum bitirdim Allah kabul etsin inşAllah.