• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

tamam kalan arkadaşlarada okurum ben zaten gunluk okuyorum lıstelere katılmadan evvelde okurdum kısa salavat yerıne tefrıcıye cekerdım benım ıcın bır farklılık yada ekstrem bır sey degıl
diğerleri içinde yanı perım senın topıgın ve lılı ıcın yazarsınız sayıyı okurum ama lıstede olmıycam perım böyle nasıl dıyım olmıycak heralde bır olurıkı olur herseyde aksılık varsa olmıycaktır duygusu oluyo o daha kötü umutsuzluga kapılıosun hevesın kursagındamı kalıyor denır nasıl anlatılır bılmıorum denememek daha ıyı yanı ole bıse
bende sizi :38::38::38::38:
nehırsu yap lıstenı bekletme daha

Bak az önce kısa süreli bi kalp krizi geçiriyordum zaten vallaha ısırırım seni kızım. Topicten ayrılmıyon ve sana da okunacak taaam mı :27:

Vooaaavvv süpersin şeker, hayırdır bir gelişme mi var yoksa:16: tamam ekliyorum seni de o zaman :46:

cnm lıstende yanlıslık olmasın dıye yazıyorum lıste 22 degıl 23 kısı kı mısschery gelmıs ama onu saymazsak bıle son arkadas yok 25 kısı ıkı kısıde tatılde sayarsak 23 kısı

Nehirsu burdaaa yeni geldi sokaktan :)
Arkadaşlar nasip olursa bu akşam bana başlıyoruz, pazartesi akşamına kadar inşallah
Son konuşmalardan da anlaşılacağı üzere arkadaşlar, okumanızın yanı sıra haber vermeniz de çok önemli
En azından haberim var ben başladım/başlayacağım mesajı atamasanız bile bu yazıyı beğenebilirseniz ben de anlarım sıkıntı olmaz
Okuyamazsanız da pazara kadar haber verebilirseniz çok sevinirim bir şekilde tamamlarız zaten

Bir de bir ricam var sizin için zahmet olmazsa okumalarınız bu günlerde yapabilir misiniz? Hani kumbaradan almasak da direk okusak? Ben takıntılı bir insanım maalesef :(

Bir de şu an 24 kişiyiz,2 arkadaş tatilde geriye 22 kişi kalıyo böldüğümüzde 202 tane düşüyor herkese
Duamı bugün yazamıycam herhalde yarın akşama doğru yazarım ve listeyi düzenlerim
Şimdiden herkese çoookk teşekkür ederim.
Tamamdir canim.
Hadi baslayalim bakalim.
İftarla sahur arazi okuyayim oruçlu iken ayakta zor duruyorum ben.
Ondan geç okuyorum ramazanda vallahi 12 de kalkiyorum anemi var birde.
Niye anlattim bilmiyorum ama:1:

cnm ben buralarda cok yenı degılım ocaktan berı genelde dua topıklerındeyım elımden geldıgınce herkese okumaya gayret ederım
bu 3.oluyor ılk duamda bır lıste karısıklıgı oldu o tefrıcıye değildi 2.tefrıcıyemde kendım olusturmustum bır sayfa çokta yurekten dua ettıgım bır arkadasta benzer seyı yasadık kısmet olmadı burdada nıyetlendım burdada aynı sey oldu olmuyor kısmet demekkı
bırde donusler boyle olunca hanı densekı ya cok uzulduk ınan dua haktır bırazda olsa belkı sebep olduk ınsanın ıcı sogurda hem o kadar kosmaya etmeye hemde bu tarz donus olunca ınsanın ıcı soguyor
ben senle perıdede dua edıodum bıldıgın uzre cok kısıyede okudum hatta benım sıramada az kısı kaldı ama onlardanda ayrılıcam yanı burda okuttu gıttı gıbı algılanmasın sıradakı ıkı arkadasa okıycam dedim kimsenın aklına a onlara okundu bıze nıye ole gıbı bıse gelmesın ben her boslugumda nıyetsız okurum ıhtıyacı olan bır lısteye vermek ıcın bu ıkı arkadasa yetıyor sayım o yuzden keşke daha fazla olsa daha fazla verebılseydım
olmuyor daha ısrarcıda olmak ıstemıyorum kanser olan bır arkadas ıcın topık acmıstı perım ona okurum baska hasta olanlara falan okurum daha gırmıycem lıstelere :14:

dua gonul ısı enerjıyle okumak lazım kalmadı o enerjım ıyısımı dusurmemek lazım

canım benim hislerini anlıyorum.....ama duada ısrarcı olmak lazım.....her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır....inan hepimizinkinden belki daha makbuldur seninki....çünkü uzun süredir çabalıyorsun.....hem toplu duanın önemi malum.......
ayrılman benim gibi birçok arkadaşıda üzecektir eminim......belki şuan kırgınsın o nedenle bende forumdsaki yazıları yeni okudum,insanın sinirleri yıpranmış oluyor,seni anlıyorum.....şeytan uğraşıyor belkide......vardır hikmeti yaşananların,perde kalkana kadar ardındaki sırrı bilemeyiz.....bize kul olarak düşen sabretmek........:34::43::43:

sibelim_7777 kullanıcısından alıntı
kızlar 4.5 aylık hamileyim 3 haftadan beri sıkıntılı durumlar geçiriyoruz şükür tabi bunada rabbim sevdiği kullara dert sıkıntı gönderirmiş erkek bebeğim idrarını yapamıyor mesanesi büyük böbreklerinde sıkıntılar olabilir hayatı boyunca diyaliz mak. bağlı olabilir dr.lar umutsuz vaka olarak görüyorlar ya aldır böyle beklersen durumu kötüye gidecek yada ameliyatla mesanesine şant takarız dediler tabi ben ameliyatı tercih ettim ama şuan bir takım tahlillerden geçmemiz gerekecek. ondan sonra yapacaklar tabi bu arada duayı elden bırakmıyorum rabbime tevekkül ettim hayırlısı nedr bilemeyiz. ama gönülde rabbim şifasını versin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almak. sizden ricam oğlum muhammed ali yede dualarınızda yer vermek herşey gönlünüzce olsun rabbim ne muradınız varsa versin

özgem Allah kabul etsin okudum bende.... tez vakitte duaların kabul olsun

burda mısın? naptın görüştüğün kişiyle devam ediyor musunuz?

Amin cnm cümlemizinkini Allah razı olsun:16:

eksik varsa eger yardım edelim biz de canımcım :34:

bitirdim ALLAH kabul etsin

Ben de bu duadan istiyom :14:

Dün ergen bir kız yüzünden ban yedim, hürriyetime yeni kavuştum. :27: Yardıma ihtiyacın varsa yaz kuzum siparişini. 200e kadar falan okuyabilirim.

canım benim okudum inşaAllah......Rabbim tez zamanda dualarına cevap versin.......kusura bakma dün bitmişti bugün ancak yazabildim kuzum......:16::16:

3 hafta sonra kısmetse sıra bende , ömürlük yarim gönül eşim dediğim adam inşallah bu süreçte döner de okuma niyetim daha farklı olur.

Bu ramazan beni çok fena yaptı , burda dualar okurken sanki daha bir özlüyorum .. Şeytan vesvese veriyor diyeceğim ama bu ayda şeytan da bağlı :44:

Ben bunları niye yazdım ki :44:

Ayy canim hakkini helal et hic bu kadar aksamamisti. Aksilik oldu bugun teyzemi hastaneye kaldirdik aksam onlardaydik. Ama yarin muhakkak okuyacagim insallah kusura bakma lutfen. Sen okundu bil canim.

Dönüşlerin en güzeli ile geldin sanaaa ��������

gec olsa da ben bitirdim. allah kabul etsin

Ozge okudum canim 185 taneyi. Biraz gec oldu hakkini helal et.

Canim okuyamazlarsa paylasiriz 15-20 bana da haber et lütfen .

Canlar ağzınıza yüreğinize sağlık.. Brnim tefriciyeleri bitirmişsiniz.. Okumayanlar olmuş galiba bazı arkadaşlar fazla fazla okumak zorunda kalmış.. Foruma giremediğim için fndk tan yardım istemiştim. Kendi listen gibi ilgilen drdim.. Allah razı olsun hepinizden, ben olmadığım halde tüm olumsuzluklara eağmen bitirmişsiniz.. Hakkınızı helal edin.. Ağzınıza yüreğinize sağlık:nazar:

Duanı okudum fakat hem iş hem misafir derken bir türlü yazamadım.
Çok yoğundum bu hafta.
Yalnız üslup hiç hoş olmamış..

Neyse.
Allah niyetini kabul etsin.

canım ben senin kötü niyetli olduğunu asla düşünmüyorum bu olayda da sen haklısın kesinlikle arkadaş durumu bildirmeliydi ancak yine de böyle bırakıp gitmen hoş değil. elbette ki bırakmak istersen bırakırsın dua zorla olacak bir şey değil ama ben mesela sana içimden gelerek okudum senin de bana okumanı bekler isterdim.

şimdi düşünüyorum ben 21.sıradayım. listeye sonradan girdim kim kime nasıl okumuştur bilmiyorum ama kendi okuduklarımı biliyorum. şimdi herkes böyle enerjim kalmadı ben bırakıyorum derse sıra bana geldiğinde kimse kalmamış olur. daha önce enfl isimli arkadaş ayrıldı ben ona okumamış olduğum için önem vermedim. ama haksa bu da hak bence. yanlış anlaşılmak asla istemem ama hepimiz burada hem başkalarına dua edelim hem de sıra bize geldiğinde bize dua edilsin istiyoruz neticede. zaten kimseden zorla dua bekleyemeyiz ama kendi okunduktan sonra gruptan ayrılmak bana çok etik gelmiyor. kötü niyetin yoktur muhakkak yorulmuşsundur ama ben yorulmuş olsam kendime okunmadan çıkardım gruptan. ama böyle denk gelmiştir yine bir şey diyemiyorum.

listenin bağlayıcılığı olmadığı için de herkes ayrılabilir tabi o kişinin artık kendi vicdanına kalmış. senin için demiyorum ama herkes ayrılırsa ne olur onu düşünüyorum.:44:

Valla bomba gibi hazırım, okurum........beni de listeye kat :21:

özge bana yazmmaışsın burda mesajlar çok uzun takip edemiyoruz birde olmayanlara baştan vermemek en iyisi bence .. ve biri bitmeden diğerine başlamasak karışmasa...

Ozgem 81 arkaadasimiz icin 186 tane tefriciyye ve duani Allah kabul etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yarına bıtırıcem:3::3:

185 tane okudum allahım kabul etsın amınnnn...

özgem tefriciyeleri bitirdim, Duanıda okudum Rabbim kabul etsin İnşallah..

canım kusura bakma işten yeni geldim iftar yaptım falan ancak girebildim. bugün sondu değil mi? ben 155 teyim bitiririm birazdan bitirince haber veririm
Kızlar listeyi düzenledim

1)mavigece07 ---193 adet okunacak
2)Lilruba ---------193 adet okunacak
3)MissCherryBloosom 193 adet okunacak
4)Ceylinimdeceylinim---------193 adet okunacak
5)fndkfndk------193 adet okunacak -
6)rapisa---------------193 adet okunacak
7)tolin---------193adet okunacak ---
8)Sottile----193 adet okunacak
9)capoeira-----193 adet okunacak ---
10)özgem81-------193 adet okunacak ---
11)Nehirsu85------198 adet okunacak ---
12)buujuu----------193 adet okunacak
13)perican55------193 adet okunacak ---
14)Nara87 ---------193 adet okunacak
15)deryadeniz28--------193 adet okunacak ---
16)Kelebekcim--------193adet okunacak ---
17)berirem-----193 adet okunacak ---
18) cesmi_naz---------193 adet okunacak ---
19) vazgecilmez------193 adet okunacak ---
20)cerenkar--------- 193 adet okunacak ---
21)Limonlu_Cheescake-------193 adet okunacak---
22)_tiramisu_--------193 adet okunacak
23)mariposa22(3 hafta yok!!)---------
24)ysmn ----------193 adet okunacak ---

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 4.5 aylık hamileyim 3 haftadan beri sıkıntılı durumlar geçiriyoruz şükür tabi bunada rabbim sevdiği kullara dert sıkıntı gönderirmiş erkek bebeğim idrarını yapamıyor mesanesi büyük böbreklerinde sıkıntılar olabilir hayatı boyunca diyaliz mak. bağlı olabilir dr.lar umutsuz vaka olarak görüyorlar ya aldır böyle beklersen durumu kötüye gidecek yada ameliyatla mesanesine şant takarız dediler tabi ben ameliyatı tercih ettim ama şuan bir takım tahlillerden geçmemiz gerekecek. ondan sonra yapacaklar tabi bu arada duayı elden bırakmıyorum rabbime tevekkül ettim hayırlısı nedr bilemeyiz. ama gönülde rabbim şifasını versin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almak. sizden ricam oğlum muhammed ali yede dualarınızda yer vermek herşey gönlünüzce olsun rabbim ne muradınız varsa versin

arkadasım sana ozel mesaj atıyorum bır bakarsın

Allahım şifa versin.....bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine sıkıntılarınızı gidersin inşaAllah.....:14::14:

Neyin durumunu bildircem ben anlamıyorum ki? OKumadım görmedim diyorum daha neyin hesabını söylüyorsunuz bana ayıp bu yaptığınız gerçekten..
Allah Allah insan dua ederken bile bu kadar vesvese geliyorsa artık çok isnirlendim ya
tamam birbirinizle epeydir bir arada olabilirsiniz de siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki hemen ithamlar bilmemneler
görmedim yalan mı söyleyeceğim her gün milyon alıntı var orada açıyorum bakıyorum adım geçmişse özellikle okuyorum bu kadar yani topiği de haftada bir sandığım için maalesef ki aman ne büyük hata yapmışım ki öyle sanmışım!!! ses çıkarmadım görmedim çünkü
anlaşılmıştır umarım artık yeter yahu!!!!!
Arkadaşınızı moralmen düzeltcez diye bana suizanlar aman sen haklısın o tü kakalar ayıp ayıp
Ne yaparsanız yapın yahu buyrun kapı açık sayın sayın durun hay Allah ım sabır...

cnm lıstende yanlıslık olmasın dıye yazıyorum lıste 22 degıl 23 kısı kı mısschery gelmıs ama onu saymazsak bıle son arkadas yok 25 kısı ıkı kısıde tatılde sayarsak 23 kısı
Düzenledim canım listeyi oldu herhalde, son iki arkadaş yok ona göre düzenledim listeyi, gzm89 son anda haber vermişti ya sana okuyamayacağını ve pztye kadar da okuyamam demişti.
Tamamdir canim.
Hadi baslayalim bakalim.
İftarla sahur arazi okuyayim oruçlu iken ayakta zor duruyorum ben.
Ondan geç okuyorum ramazanda vallahi 12 de kalkiyorum anemi var birde.
Niye anlattim bilmiyorum ama:1:
Al benden de o kadar, mahvoluyorum oruçla, bir de o kadar çok tesbihim var ki çekilecek...
Allah yardımcın olsun canım, mübarek günlerin hatırına muhammed ali'ni sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah. Kuzu o ya rabbim kıyamaz ona, şifasını verir şafi ismiyle.

Bak az önce kısa süreli bi kalp krizi geçiriyordum zaten vallaha ısırırım seni kızım. Topicten ayrılmıyon ve sana da okunacak taaam mı :27:

neden kalp krizi geçirdin kız noldu :27:

bebeginiz Muhammed Ali için çok geçmiş olsun, inşallah ismiyle beraber uzun saglıklı ömürleri olur arkadaşım :26:

Kızlar listeyi düzenledim

1)mavigece07 ---193 adet okunacak
2)Lilruba ---------193 adet okunacak
3)MissCherryBloosom 193 adet okunacak
4)Ceylinimdeceylinim---------193 adet okunacak
5)fndkfndk------193 adet okunacak -
6)rapisa---------------193 adet okunacak
7)tolin---------193adet okunacak ---
8)Sottile----193 adet okunacak
9)capoeira-----193 adet okunacak ---
10)özgem81-------193 adet okunacak ---
11)Nehirsu85------198 adet okunacak ---
12)buujuu----------193 adet okunacak
13)perican55------193 adet okunacak ---
14)Nara87 ---------193 adet okunacak
15)deryadeniz28--------193 adet okunacak ---
16)Kelebekcim--------193adet okunacak ---
17)berirem-----193 adet okunacak ---
18) cesmi_naz---------193 adet okunacak ---
19) vazgecilmez------193 adet okunacak ---
20)cerenkar--------- 193 adet okunacak ---
21)Limonlu_Cheescake-------193 adet okunacak---
22)_tiramisu_--------193 adet okunacak
23)mariposa22(3 hafta yok!!)---------
24)ysmn ----------193 adet okunacak ---

bitince haber veririrm canım :34:

senın posta gırısın dolu cnm mesajlarından bıraz sılermısın mesaj alamıosun

Neyin durumunu bildircem ben anlamıyorum ki? OKumadım görmedim diyorum daha neyin hesabını söylüyorsunuz bana ayıp bu yaptığınız gerçekten..
Allah Allah insan dua ederken bile bu kadar vesvese geliyorsa artık çok isnirlendim ya
tamam birbirinizle epeydir bir arada olabilirsiniz de siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki hemen ithamlar bilmemneler
görmedim yalan mı söyleyeceğim her gün milyon alıntı var orada açıyorum bakıyorum adım geçmişse özellikle okuyorum bu kadar yani topiği de haftada bir sandığım için maalesef ki aman ne büyük hata yapmışım ki öyle sanmışım!!! ses çıkarmadım görmedim çünkü
Arkadaşınızı moralmen düzeltcez diye bana suizanlar aman sen haklısın o tü kakalar ayıp ayıp
Ne yaparsanız yapın yahu buyrun kapı açık sayın sayın durun hay Allah ım sabır...

büyüten sizsiniz aşikar.....
özür dileyip anlamamışım,görememişim diyeceğinize üslübunuza bakın.....
yazdıklarınızı bir okuyun bence......
kimse zorlamadı sizi dua edin diye......
madem bir konuya katılıyorsunuz şartları iyi öğrenin.....
geçen sene 1 haftada okuyormuşsunuz.......sürekli böyle olacak diye bişey yok...sorabilirdiniz......25 kişiyiz yaklaşık......
tabiki arkadaşımızı koruruz......ne zamandır birlikte dua ediyoruz......siz daha 1 hafta bile uyum sağlamadınız....neyin siniri bu ......bırakında biz sinirlenelim size......

arkadasım kımse sana bıse demıo ithamda etmıyor yazılanlar genel bız burda bu ve benzerı durumlarla çok karsılasıyoruz ve buna ıstınaden yazılmıs seyler kımse senı hedef almadı yanı yenı bır duaya baslandı sayfalar ılerleyıpte arkadasın hakkına gırmeyelım kapatalım tamam bu duadada sınavım senmıssın napalım nasıp degılmıs dedım kapattım daha uzatmaya gerek yok
evet içlerinden benı tanıyanlar var uzun suredır burdayım hıc bır duayı gerı cevırmem gununden once okurum yetıısemeyene destek verırım ve aksatmam o nedenle uzuntulerını belırtmısler hepsı bu kımsenın bır ıthamı yok gonlun rahat olsun

Canım her yazımızda arkadaş yeni ondan kaynaklandı dedik
Senin hakkında söylediğimiz tek şey haber vermemesi yanlış oldu dedik ki buda doğru, sen görmemişim fark etmemişim hakkını helal et desen konu kapanacaktı ama uzatıp duruyorsun
Ben de ilk listeye girdiğim hafta okuyup haber vermemiştim, arkadaşlar kızmışlardı ben de haklısınız kusura bakmayın dedim ,ki haklılarda insanlar bana güvenip yola çıkmışlar,kimse uzatmadı daha fazla, bakabilirsin 30lu sayfalarda olması lazım
Gerginlik yapmasak artık şu topikte?

Back